Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coafuri şi tunsori pentru sezonul rece 2012 (II)

Publicat:

          Cocul simplu de BALERINA                Spre bucuria noastra, designerii prefera si in acest sezon simplitatea, asa ca am admirat pe podiumuri cocurile de balerina delicate, cu o structura elementara. Partea si mai frumoasa este ca un astfel de coc poate fi pozitionat oriunde, in crestet, la baza gatului, intr-o parte, si se asorteaza cu orice tinuta, fie ea de seara, office sau casual-chic. Descopera cum sa faci singura doua cocuri de tip balerina din sfaturile oferite de .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aiudeanul Marius Troana, ispita in sezonul VIII din Insula Iubirii

19:55, 17.06.2024 - Marius Troana, din Aiud, este una dintre ispitele din sezonul VIII Insula Iubirii. Tanarul are o poveste de viața captivanta. Marius Troana are 31 de ani și in prezent este antreprenor. Deține doua saloane, dar viața lui nu a fost dintotdeauna atat de așezata. Descopera ispita in randurile urmatoare.…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 19 din sezonul 3. Ana Bodea: „Sezonul 4 nu seamana cu nimic din ce ați vazut pana acum!”

23:05, 23.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 16 din sezonul 3. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Lia - Soția soțului meu

23:05, 02.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Filme Netflix mai 2024 – Ce filme și seriale noi poți vedea pe Netflix luna asta

10:15, 30.04.2024 - Filmele reprezinta o modalitate accesibila și foarte placuta de petrecere a timpului liber, fie singur, fie in compania prietenilor, ori a familiei. Iar cum luna mai incepe cu mai multe zile libere, poate fi o ocazie perfecta sa te bucuri de cateva ore relaxante privind un film bun, așa ca descopera…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?