Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CM de Kaiac-canoe: Românii Dumitrescu şi Mihalachi, vicecampioni mondiali la canoe-2 500 m

Publicat:

Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi au ocupat locul doi, cu timpul de un minut, 38 de ssecunde si 381 miini, dupa rusii Aleksei Korovaskov-Ivan Stil - 1'35'829/1000. Medalia de bronz a revenit Cubei, prin Serghei Torres Madrigal si Rolexis Baez Avila - 1'39'385/1000.

Proba a fost dominata de echipajul tarii gazda, care a condus inca din start, la jumatatea distantei trecand in 47'04/100, moment in care locul 2 era ocupat de cubanezi - 48'09/100, iar Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi erau pe 3, cu timpul de 48'31/100. In partea a doua a cursei, insa, experimentatii canoisti romani…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 806. Kievul a anunțat ca 10 civili au fost eliberați din captivitate in Rusia și Belarus

11:01, 29.06.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a declarat vineri ca zece civili au fost eliberați ca parte a unui schimb de deținuți, dupa mai mulți ani de captivitate in Rusia și Belarus. „Am reușit sa aducem inapoi inca zece dintre oamenii noștri din captivitatea rusa, in ciuda tuturor dificultaților”, a scris Zelenski…

FSB-ul avertizeaza ca NATO atrage Chișinaul intr-o confruntare militara cu Rusia și Belarus

14:05, 24.05.2024 - Șeful FSB, Aleksandr Bortnikov, avertizeaza ca NATO atrage Chișinaul intr-o confruntare militara cu Rusia și Belarus, avertizarea fiind facuta in contextul evaluarii amenințarilor la adresa Comunitații Statelor Independente (CSI), potrivit presei ruse de stat, TASS.

Putin il viziteaza pe Lukașenko, dupa ce Rusia a inceput manevrele nucleare tactice cu Belarus

15:50, 23.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se deplaseaza joi intr-o vizita oficiala in Belarus, care va dura pana vineri, dupa ce marti au inceput manevrele nucleare tactice in Districtul militar Sud, la ordinul sau, si la care participa si fosta republica sovietica, Belarus, principalul aliat in regiune.

Polonia iși intarește granițele cu Belarus și Rusia: va cheltui 2 miliarde de lire sterline pentru a face frontiera estica de netrecut

13:30, 19.05.2024 - Polonia va cheltui 2 miliarde de lire sterline pentru a face granița estica de netrecut. Este vorba in special despre frontiera cu Belarus și Rusia. In zona exista deja un gard de mari dimensiuni.

Olena Zelenska și Dmitro Kuleba, vizita oficiala in Serbia la invitația Tamarei Vucic

23:25, 12.05.2024 - Prima doamna a Ucrainei, Olena Zelenska, a sosit duminica intr-o vizita in capitala Serbiei, Belgrad, impreuna cu ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba, aceasta fiind prima data cand o delegatie ucraineana la nivel inalt viziteaza Serbia de cand Rusia a lansat campania militara impotriva Ucrainei.

Cum incearca georgienii sa scape de jugul unei legi in stil Putin: „Nu suntem Belarus. Nu suntem Rusia“ VIDEO

15:40, 04.05.2024 - Partidul de guvernamant Visul Georgian incearca sa impuna o lege a „agenților straini”, asemanata de critici cu o masura introdusa de președintele rus Vladimir Putin pentru a anula disidența.

Presedintele Chinei va vizita Franța, Ungaria și Serbia. „Liderii PCC nu au prieteni. Ei au interese”, spun analistii

09:21, 04.05.2024 - Pentru prima data in ultimii cinci ani, președintele Chinei, Xi Jinping, va vizita, saptamana viitoare, Franța, Ungaria și Serbia, in contextul in care relatiile dintre tarile europene si China sunt tot mai tensionate din cauza scandalurilor legate de spionaj și de sprijinul Chinei pentru Rusia.

Ideologia ucide spiritul olimpic

07:20, 15.04.2024 - Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lasand sa participe doar cei neutri – cata nebunie? Mai mult, edilul ecologist al orașului luminilor, Anne Hidalgo, a spus ca n-ar vrea sa vada picior de rus prin Paris. Oare atleții, inotatorii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?