Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Claudia Pătrășcanu își sărbătorește ziua de nume. Ce surpriză i-au pregătit cei apropiați: „Nu mă așteptam” / FOTO

Publicat:

Claudia Patrașcanu iși sarbatorește astazi ziua de nume. Daca, de obicei, nu marca in vreun fel acest moment, se pare ca artista iși dorește sa iși sarbatoreasca in fiecare an onomastica. Cum a fost surprinsa de oamenii dragi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama lui Tzanca Uraganu iși sarbatorește ziua de naștere! Surpriza cu care a surprins-o azi. Nici Miraj Tsunami nu s-a lasat mai prejos! / FOTO

11:45, 09.06.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Tzanca Uraganu! Manelistul o sarbatorește pe mama lui, alaturi de toți oamenii dragi! Avand in vedere cat de speciala este aceasta zi, și surpriza pe care i-a facut-o este pe masura! Nici Miraj Tsunami nu s-a lasat mai prejos!

Marcel Ciolacu le-a pregatit o mare surpriza liberalilor, chiar inainte de ședința coaliției (Surse)

15:00, 27.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a negociat cu sindicatele și patronatele pentru creșterea salariului minim la 3700 de lei. In paralel, premierul a propus ca suma scutita de impozit și contribuții la fondurile de asigurari din salariul minim sa creasca de la 200 la 300 de lei.

Surpriza! Rishi Sunak va convoca alegeri anticipate pentru luna iulie / Keir Starmer, pregatit sa preia puterea (surse)

19:10, 22.05.2024 - Rishi Sunak va convoca alegeri anticipate surpriza pentru luna iulie, au declarat surse importante pentru The Guardian, o competiție in care Keir Starmer va incerca sa preia puterea pentru Partidul Laburist dupa 14 ani de guvernare condusa de conservatori.

Gest extraordinar facut de o finalista de pe Wembley. Ce surpriza le-a pregatit conducerea clubului!

15:55, 22.05.2024 - Borussia Dortmund a decis ca la finala Ligii Campionilor cu Real Madrid, programata pe 1 iunie, sa-i invite gratis pe cei 519 angajați ai clubului, de la personalul care face curațenie pana la cei din conducere și toate echipele de la U12 la U19! Șefii „galben-negrilor” vor suporta toate costurile,…

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Singurele zodii carora luna mai 2024 le-a pregatit o mega surpriza. Viața lor ia o turnura neașteptata

22:10, 04.05.2024 - Primavara acestui an se va incheia cu vești excelente pentru unii nativi norocoși. Astrologii au dezvaluit care sunt singurele zodii carora luna mai 2024 le-a pregatit o surpriza de proporții. Viața lor este pe cale sa se schimbe in urmatoarele saptamani. Noroc și abundența pana la finalul lunii mai…

UTA implinește 79 de ani! Sarbatorește cu copiii

13:51, 17.04.2024 - ARAD. UTA sarbatorește, maine, 79 de ani, iar reprezentanții clubului au decis ca sarbatoarea sa o imparta cu cei mai mici dintre suporteri. Așa se face ca, la ora 16, copii sunt așteptați la Arena „Francisc Neuman”, pentru sesiuni foto și autografe, cu unii dintre cei mai reprezentativi jucatori.

Ce surprize va mai așteapta la inaugurarea Turda Arena?! Iata-le!

13:35, 07.04.2024 - Mega-evenimentul care va incepe peste cateva zile, respectiv inaugurarea Turda Arena, iși dezvaluie surprizele, pas cu pas. Azi, organizatorii au anunțat ca au pregatit pentru familiile de turdeni, de la mic la mare, diverse activitați prin care vor adauga momente de neuitat petrecute impreuna cu cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?