Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Claudia Florescu, mesaj pentru Ema Oprișan, Bianca Giurcă și Cristina Rancov. Cât de mult s-au apropiat concurentele la Insula Iubirii / FOTO

Publicat:

a transmis un mesaj pentru Ema Oprișan, și . Antrenoarea de fitness a facut o postare cu adevarat speciala pentru acestea. Iata cat de mult s-au apropiat concurentele la !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alin Simoiu și Romeo Vasiloni revin in rolul de ispite masculine la Insula Iubirii 2024. Show-ul incepe la Antena 1 pe 15 iulie

14:25, 02.07.2024 - Alin Simoiu și Romeo Vasiloni revin la Insula Iubirii 2024, ei sunt printre cele 10 ispite masculine din noul sezon. Emisiunea incepe pe 15 iulie, la Antena 1. Printre surprizele noului sezon Insula Iubirii 2024 se numara revenirea ȋn rol de ispita a lui Alin Simoiu, 30 de ani, antreprenor. In sezonul…

Ce s-a intamplat cu Claudia Florescu, dupa Insula Iubirii. Cat de dificila a fost desparțirea de Bogdan Cirlan: ”Ma simțean abandonata”

13:50, 02.07.2024 - Claudia Florescu și Bogdan Cirlan au pus stop relației lor dupa participarea la Insula Iubirii. Fosta concurenta din sezonul 7 a facut multe schimbari in viața ei de cand a disparut de pe micile ecrane. Iata ce s-a intamplat cu ea și unde locuiește acum!

Cum s-a schimbat viața lui Razvan Kovacs și a Emei Oprișan dupa ce au plecat de la Insula Iubirii! Controversele care au aparut dupa participarea in emisiune: ”Lumea ma intreaba...”

13:05, 02.07.2024 - Unul dintre cuplurile care au starnit cele mai multe controverse dupa Insula Iubirii, sezonul 7, a fost cel format din Ema Oprișan și Razvan Kovacs. Dupa ce s-au intors din emisiune, cei doi s-au impacat, spre surprinderea tuturor, și au adus pe lume o fetița minunata. Iata cum este viața lor acum!

Claudia de la Insula Iubirii, imaginea cu care și-a pus fanii pe jar. Unde s-a pozat și ce detaliu au observat oamenii imediat

13:41, 14.05.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 a postat pe contul personal de Instagram o imagine care a starnit controverse in mediul online. Iata cum a aparut, dar și ce detaliu a atras imediat atenția!

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveala Bianca Giurca despre desparțirea de Marius Moise: „Am fost...”

16:55, 09.05.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveala detalii neștiute despre perioada in care s-a desparțit de Marius Moise. Se pare ca tanara a trecut prin momente cumplite dupa separarea de fostul iubit.

Razvan Kovacs și Hamude, intalnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul intalnirii

12:25, 28.04.2024 - Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii in sezonul 2 alaturi de iubita lui, Loredana. Razvan Kovacs a participat la Insula Iubirii in sezonul 7 alaturi de Ema Oprișan. Se pare ca cei doi foști concurenți au multe lucruri in comun.

Bogdan Cirlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arata acum, dupa o lunga absența din mediul online

14:50, 11.04.2024 - La 6 luni de cand Bogdan Cirlan și Claudia Florescu anunțau ca s-au desparțit, barbatul s-a transformat. Concurentul de la Insula Iubirii, sezonul 7 nu mai arata așa cum și-l aminteau fanii.


Ce parere ai despre aceasta stire?