Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clasamentul WTA: Simona Halep se menține pe 2 - Diferența față de Ashleigh Barty s-a micșorat

Publicat:

se menține pe locul 2 în clasamentul WTA, dar diferența fața de , ocupanta primei poziții, s-a micșorat dupa ce Simona a câștigat turneul Premier 5 de la Roma.
Astfel, în acest moment Halep a adunat 7.255 de puncte, cu 1.462 mai puțin decât Barty. În actualele condiții, Simona are nevoie de titlul de la pentru a redeveni lider mondial (este cunoscut faptul ca australianca nu-și va apara trofeul cucerit în 2019, ea nu va participa la ).

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clasamentul ATP are un nou lider - Novak Djokovic pierde și locul 2

09:20, 10.06.2024 - Jannik Sinner este incepand de luni noul lider al ierarhiei ATP, italianul detronandu-l pe Novak Djokovic. Sarbul coboara pe locul 3 mondial, dupa ce a fost depașit și de Carlos Alcaraz, campionul de la Roland Garros 2024.

De ce nu a primit Simona Halep wild card la Roland-Garros. „Sunt alegeri foarte dificile”

17:55, 25.05.2024 - Simona Halep, aflata pe locul 1139 in clasamentul WTA, rateaza editia din acest an a turneului de la Roland-Garros. Ea nu a primit wild card, iar directoarea turneului, Amelie Mauresmo, a explicat de ce, potrivit flashscore.fr, preluat de News.ro.

De asteptat! Simona Halep s-a retras, oficial, si de la turneul din Rabat

11:55, 19.05.2024 - Simona Halep a participat in aceasta saptamana al Trophee Clarins, acolo unde a fost nevoita sa abandoneze in primul tur din cauza unei accidentari la genunchi. Sportiva noastra s-a retras și de la Rabat, acolo unde ar fi trebuit sa joace saptamana viitoare. Simona Halep a revenit pe zgura dupa mai…

Lovitura dura pentru Simona Halep. Tenismena nu va juca la turneul Roland Garros

09:26, 15.05.2024 - Simona Halep a primit o lovitura dura din partea organizatorilor de la Roland Garros. Romanca nu a primit wildcard pentru a participa la turneul ce va avea loc in perioada 26 mai - 9 iunie 2024, cele opt invitații fiind oferite altor sportive.

Care sunt șansele ca Simona Halep sa primesca un wild card la Roland Garros 2024

09:25, 07.05.2024 - Revenita pe teren in luna martie (a fost eliminata in runda inaugurala de la Miami), Simona Halep are șanse minime sa primeasca un wild card pentru Roland Garros 2024, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului.

Șansa imensa ratata » Ce se intampla cu Simona Halep, in clasamentul WTA, dupa retragerea de la Miami Open

09:15, 22.04.2024 - Simona Halep (32 de ani) ramane in afara top 1.000 mondial, cu doar 10 puncte. Dubla campioana de Grand Slam a ratat o șansa imensa prin retragerea de la Madrid Open. Simona Halep a participat la un singur turneu din momentul in care a primit unda verde din partea TAS. Sportiva „tricolora” a fost eliminata…

Clasamentul WTA: Salt important pentru Gabriela Ruse - Coborare pentru Sorana Cirstea și Simona Halep

09:05, 22.04.2024 - ​Gabriela Ruse a fost cea mai activa jucatoare a Romaniei in circuitul WTA, reușind sa ajunga pana in sferturile turneului de la Rouen. Aceasta performanța i-a adus un salt important in ierarhia mondiala.

llie Nastase explica de ce Simona Halep a ales sa nu joace pe zgura din SUA

16:56, 08.04.2024 - ​Simona Halep s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup a Romaniei inainte de duelul decisiv cu Ucraina, invocand probleme medicale la umar. Ilie Nastase a vorbit despre revenirea Simonei și a transmis ca sportiva ar putea juca la Roland Garros.


Ce parere ai despre aceasta stire?