Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clanul Biden și istoria unei legături strânse cu Ucraina

Publicat:

Știrea momentului in presa internaționala este recunoașterea vinovației de catre in doua dosare instrumentate de agenții federali. Insa, nu vorbim despre cazuri grele, ca subiectul mitei incasate din Ucraina sau dovezile incriminatorii descoperite in laptopul personal. Publicului i s-au aruncat firimituri – o poseie de arme și niște taxe infime neachitate. Puțin, foarte […] The post și istoria unei legaturi stranse cu Ucraina first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teroarea prin trece o sportiva a Ucrainei din cauza lui Putin: „Mi-am sunat familia si nu mi-a raspuns nimeni, asta e cel mai rau lucru”

21:31, 29.06.2024 - Scrimera Olga Kharlan, sportiva din Ucraina, a vorbit despre coșmarul prin care trece familia ei din cauza bombardamentelor din țara sa natala. „Mi-am sunat familia si nu mi-a raspuns nimeni. Asta e cel mai rau lucru”.

Edi Iordanescu, dezvaluire la conferința de presa: „Patru mașini am trimis la aeroport!”

20:40, 17.06.2024 - Edward Iordanescu, 46 de ani, a marturisit ca s-a simțit copleșit de „victoria pe pamant romanesc” repurtata la Munchen, 3-0 cu Ucraina, și a dezvaluit ca a avut propria sa galerie in Germania. A dat detalii despre ceea ce va urma de marți. Romania a invins Ucraina, scor 3-0, la Munchen, dupa care,…

Un apropiat al lui Putin indeama la ocuparea Odesei daca Ucraina nu accepta propunerea de pace a lui Putin

08:41, 17.06.2024 - Viktor Medvedciuk, om de afaceri ucrainean și politician pro-rus a carui fiica este botezata de Putin, a indemnat Rusia sa ocupe orașul ucrainean Odesa și alte orașe daca Ucraina nu accepta capitularea propusa de Rusia.

Germania vrea sa activeze 900.000 de rezerviști: „Putin isi antreneaza oamenii pentru razboi”

12:15, 01.06.2024 - Dupa ce vineri guvernul german a anuntat ca a autorizat Ucraina sa utilizeze arme furnizate de Berlin impotriva unor tinte de pe teritoriul Rusiei, sambata, presedinta Comisiei de aparare a spus ca ar trebui sa inceapa mobilizarea rezervistilor.

Orasul descoperit sub un mare oras din Romania. Dovezile arheologice, prezentate publicului FOTO

21:50, 30.04.2024 - Istoria seculara a unei asezari este sintetizata intr-o expozitie intitulata „Targul de sub oras. Marturii arheologice medievale si moderne descoperite in Targu Neamt“, care a fost vernisata recent

Von der Leyen avertizeaza ca Putin trimite migranți ilegali in Finlanda pentru a destabiliza țara

15:40, 19.04.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri ca Rusia isi concentreaza atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranti, pentru a destabiliza aceasta tara care „sprijina ferm” Ucraina si care a aderat in urma cu un an la NATO, informeaza AFP.

Tribunalul UE lovește in Ucraina: Sancțiunile impuse pentru doi oligarhi amici cu Putin au fost anulate

18:55, 10.04.2024 - Tribunalul General al Uniunii Europene a anulat miercuri sanctiunile impotriva a doi oameni de afaceri rusi, Petr Aven si Mihail Fridman, aflati pe lista personalitatilor sanctionate de UE dupa invazia Rusiei in Ucraina, relateaza dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?