Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clădirea care a devenit emblema COMUNISMULUI din această ţară. Este de-a dreptul hidoasă

Publicat:

Grandomanie, cultul personalitatii, lipsa identitatii - sunt doar cateva trasaturi ale comunismului pe care le-am trait pe pielea noastra ani buni. de Nord, tara inca aflata sub talpa comunismului s-a construit una din cele mai hidoase cladiri, potrivit arhitectilor.

din Coreea de Nord a fost finalizat dupa aproape trei decenii de la inceperea lucrarilor. Cladirea are 105 etaje si o inaltime de 335 de metri. Hotelul nu va fi deschis pentru public, ci va fi vizitat doar de comunistii care conduc tara.

Cu toate ca a intrat…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

David vs. Goliat: McDonald’s a pierdut dreptul exclusiv de a folosi marca Big Mac in Uniunea Europeana

16:46, 05.06.2024 - McDonald's a pierdut prima batalie juridica in Uniunea Europeana pentru a pastra marca „Big Mac” dincolo de celebrii sai hamburgeri, printr-o hotarare pronunțata astazi de Curtea Generala din Luxemburg, a doua instanța a Uniunii Europene, conform Politico.Tribunalul a interzis gigantului fast-food sa…

Votul prin urna mobila

06:15, 28.05.2024 - Cererile pentru votul cu urna speciala pot fi depuse la birourile electorale de circumscripție sau la secțiile de votare conform regulilor stabilite de Biroul Electoral Central. ” Dreptul de vot este unul dintre drepturile fundamentale ale cetațenilor. Pentru a facilita exercitarea acestuia de catre…

Meciul de baraj pentru dreptul de participare in cupele europene dintre Otelul si Universitatea Cluj va avea loc duminica

09:31, 16.05.2024 - Meciul de baraj pentru dreptul de participare in cupele europene intercluburi, dintre Otelul Galati si Universitatea Cluj, se va disputa duminica, 19 mai, cu incepere de la ora 14.30, anunta LPF.

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primaria Constanta: Taluzul din dreptul plajei se prabuseste pe zi ce trece mai mult!" (VIDEO)

12:00, 06.05.2024 - Horia Cosntantinescu, candidatul PSD pentru Primaria Constanta vorbeste despre situatia taluzului din dreptul plajei Modern, care se prabuseste pe zi ce trece mai mult. Este vorba despre zona cuprinsa de strada Mihai Eminescu ndash; Restaurant Zorile ndash; Plaja Modern, dar si terenul din vecinatatea…

Bacau – un ORAȘ in care primeaza CALITATEA VIEȚII și CONFORTUL CETAȚENILOR sai

07:01, 25.04.2024 - Toți cetațenii au dreptul sa se simta in siguranța in orașul lor. Toți au dreptul la servicii de calitate. Toți au dreptul la confort, relaxare și la siguranța zilei de maine. Toți oamenii avem aceleași drepturi.   Vreau pentru cetațenii BACAULUI o calitate mai buna a vieții, exprimata prin acces non-discreționar…

Cirstoiu spune ca traficul din București e „haos”: „Mergand cu metroul, mașina și tramvaiul, am constatat ca e de-a dreptul stresant”

13:11, 15.04.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, a declarat luni ca ar putea descrie intr-un singur cuvant traficul din Capitala: „haos”. El a precizat ca vrea trecerea Metroului si a centurii vechi la municipalitate. „Este vital sa avem un Plan real de mobilitate urbana”, a mai afirmat Cirstoiu.

Șase deținuți americani au caștigat in instanța dreptul de a vedea eclipsa solara de pe 8 aprilie

08:55, 06.04.2024 - Zeci de milioane de americani se pregatesc pentru eclipsa totala de Soare de pe 8 aprilie. Printre aceștia, se numara șase deținuți, care au castigat in instanța dreptul de a vedea fenomenul.

Dreptul la avort, restricționat in spitalele din Arad?

16:20, 29.03.2024 - Deși reprezentanții Spitalul Județean Arad susțin ca atat avortul medicamentos, cat și cel chirurgical sunt disponibile la cerere, datele colectate de Asociația Moașelor Independente ii contrazic.


Ce parere ai despre aceasta stire?