Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciudatul caz al studentei care se poate „desprinde” de propriul corp oricând doreşte

Publicat:

  Dupa ce a asistat la un curs despre experientele de decorporalizare, o studenta de 24 de ani le-a marturist cercetatorilor ca ea poate face acest lucru voluntar, inca din copilarie.   Tanara, studenta la Universitatea din Ottawa, a spus ca a considerat aceasta capacitate ceva firesc, presupunand ca oricine se poate decorporaliza, de aceea nici nu povestise pana atunci aceste experiente. Totul a inceput cand era copil si era obligata sa doarma la pranz. Ca sa scape de aceasta „plictiseala”, cum o considera ea, reusea sa experimenteze o senzatie stranie – se „dedubla” si parca iesea in afara corpului…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Senzor implantat in creier care ar putea detecta cancerul

22:20, 20.06.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Știința și Tehnologie Huazhong (HUST) din  Wuhan (China) au realizat un senzor pe baza de gel, implantabil in creier, biodegradabil , capabil sa monitorizeze sanatatea persoanelor cu leziuni la cap sau cu cancer. Studiul referitor la nou senzor este publicat in revista…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

07:26, 14.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

11:15, 13.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Prea multa miscare poate declansa bufeurile de la menopauza

05:15, 04.06.2024 - Un nou studiu publicat in Menopause, revista Societații de menopauza, sugereaza ca prea multe exerciții fizice ar putea declanșa bufeurile. Studiul indica faptul ca schimbarile acute ale activitații fizice, ale temperaturii și ale umiditații pot juca un rol in experiența bufeurilor. Activitatea fizica…

Potrivit unui studiu, /Egiptenii antici incercau sa trateze cancerul in urma cu 4.000 de ani

00:46, 03.06.2024 - Egiptenii antici incercau sa inteleaga si sa trateze cancerul in urma cu mai bine de 4.000 de ani, sunt de parere oamenii de stiinta, au transmis PA Media și dpa, preluate de Agerpres. Cercetatorii au descoperit dovezi ale unor taieturi realizate la nivelul craniului, in jurul unei leziuni de mari dimensiuni,…

Cum ajuta zațul de la cafea planeta

18:40, 22.05.2024 - Cafeaua matinala ar putea ajuta planeta. Acesta este promisiunea facuta de o universitate australiana ai carei cercetatori au utilizat zatul de cafea intr-un material ce poate fi adaugat la beton pentru a il face sa devina mai rezistent si mai sustenabil, reducand potential si emisiile de gaze cu efect…

STUDIU: Ar putea fi produs beton cu 30% mai rezistent prin procesarea și adaugarea zațului de cafea ars in amestec

16:10, 15.05.2024 - In fiecare an, lumea produce o cantitate uluitoare de 10 milioane de tone de deșeuri de cafea la nivel global. Majoritatea ajung in gropile de gunoi, transmite publicația ScienceAlert. „Eliminarea deșeurilor organice reprezinta o provocare pentru mediu, deoarece emite cantitați mari de gaze cu efect…

Studenta la Universitatea Ovidius Constanta: Andreea Lungan, medaliata cu bronz la Concursul Studentesc de Matematica SEEMOUS

13:55, 16.04.2024 - Andreea Lungan, studenta in anul al doilea la Facultatea de Matematica si Informatica FMI a Universitatii "Ovidius" din Constanta UOC , a obtinut medalia de bronz la cea de a XVIII a editie a Concursului Studentesc de Matematica SEEMOUS South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students…


Ce parere ai despre aceasta stire?