Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciucă a convocat ședință pentru „seceta pedologică”: Trebuie să se intervină „rapid”

Publicat:

a declarat, marti, ca trebuie sa se intervinarapid”, cu toate resursele nationale si europene, pentru a proteja agricultura si fermierii, mentionand ca principala prioritate este punerea in functiune a sistemelor de irigatii, iar toate ministerele de linie si autoritatile responsabile vor contribui la combaterea efectelor generate de seceta care afecteaza deja o mare parte din Europa.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armaghedonul agriculturii, seceta pedologica. Ce spun specialiștii despre acest fenomen extrem

08:16, 11.07.2024 - Seceta pedologica, un fenomen care le da batai de cap agricultorilor romani. Ce inseamna dar și ce zone vor fi afectate aflam de la specialistul in meteorologie, care clarifica intreaga situație.

Culturi distruse, arendași stranși cu ușa | Ședința de urgența la Primaria Poșta Calnau

11:45, 03.07.2024 - Seceta pedologica extrema a compromis culturile agricultorilor din zona de campie a județului Buzau, iar oamenii incearca acum sa gaseasca soluții de compensare a pierderilor.  Ieri, fermierii din comuna Posta Calnau au organizat o ședința la primarie, in cadrul careia și-au spus oful legat de efectele…

SURSE Cum se poziționeaza partidele, dupa ce Marcel Ciolacu a chemat liderii la consultari: PNL a convocat ședința mare

14:25, 28.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu va chema partidele cu reprezentare parlamentara la consultari pe tema alegerilor prezidențiale. Astfel, Ciolacu trece peste coaliția cu PNL și vrea o consultare larga cu restul partidelor din Parlament.

Marcel Ciolacu face anunțul dupa ce a participat la ședința liderilor PES la Bruxelles: Vocea Romaniei va fi ascultata

15:56, 27.06.2024 - Vom continua sa depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea Romaniei sa fie ascultata, a transmis premierul Marcel Ciolacu, dupa ce a participat joi la ședința liderilor social-democrați europeni (PES) de la Bruxelles. Liderul PSD Marcel Ciolacu spune, intr-o postare pe Facebook, ca a discutat…

Un nou tip de drog se raspandește rapid in Europa: e mai puternic decat celebrul fentanil

20:21, 26.06.2024 - ONU avertizeaza ca opioide foarte puternice se raspandesc rapid in Europa și America de Nord, informeaza Mediafax.Este vorba despre nitazenele, un tip de medicament care poate fi mai puternic decat fentanilul.

SuperLiga: Rapid vs Universitatea Craiova - Ultima sansa pentru Europa

09:31, 29.04.2024 - Rapid - Universitatea Craiova, meci contand pentru etapa a 7-a a play-off-ului din campionatul Romaniei, este programat, luni, 29 aprilie, de la ora 20:30, pe Stadionul Giulesti, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Șucu anunța ca A GASIT antrenor, daca Rapid prinde Europa! „Are Coverciano” » Reacția lui Șumudica la auzul veștii: „Așa ii doream și lui Bergodi”

20:10, 16.04.2024 - Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a facut o declarație surprinzatoare, care ar putea bloca venirea in club a lui Marius Șumudica. Ii promite public lui Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al formației, ca va continua ca „principal” sezonul viitor in cazul in care va califica echipa…

Griul de toamna, afectat de seceta pedologica prelungita

10:01, 14.04.2024 - Seceta pedologica moderata si puternica se mentine in aceasta perioada in cultura graului de toamna pe suprafete extinse din Moldova, Dobrogea, Oltenia si Muntenia, arata prognoza de specialitate emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru perioada 12-18 aprilie 2024. „Continutul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?