Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Circulaţie feroviară reluată în condiţii normale între Măldăieni şi Mihăeşti

Publicat:

Circulatia feroviara s-a reluat in conditii normale pe firul I, pe intervalul CF Maldaieni-Mihaesti, informeaza purtatorul de cuvant al CFR SA, , scrie Agerpres. " de cai ferate CFR SA va informeaza ca, incepand cu ora 8:15, s-a reluat circulatia feroviara in conditii normale pe firul I, pe intervalul CF Maldaieni-Mihaesti. Trenurile care tranziteaza acest interval circula de la ora 8:15 in conditii normale de trafic, cu locomotive electrice", precizeaza .

Citește și: Un barbat a murit in urma unui accident rutier produs pe DN 29

Circulatia

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CFR anunța lucrari pe tronsoanele Tecuci - Frunzeasca si Adjud - Urechesti. Trenurile vor circula in condiții speciale

16:06, 02.07.2024 - Circulația trenurilor se va desfașura in condiții speciale, cu trasbordare auto a calatorilor pe tronsoanele Tecuci - Frunzeasca, intre 2 și 9 iulie si Adjud - Urechesti, intre 10 și 26 iulie, a transmis Compania Naționala de Cai Ferate (CFR) printr-un comunicat.

Trenurile si-au reluat circulatia in conditii normale pe linia Toplita – Deda

05:05, 24.06.2024 - Circulatia feroviara pe intervalul Toplita – Deda se desfasoara in conditii normale, cu tractiune electrica, incepand cu ora 14:36, a anuntat CFR SA. Traficul feroviar pe intervalul Toplita – Lunca Bradului (linie simpla) a fost oprit in aceasta dimineata, deoarece personalul feroviar a trebuit sa actioneze…

Circulație feroviara oprita intre București Nord și Videle

17:10, 13.06.2024 - Circulația feroviara este oprita intre București Nord și Videle, din cauza unui tren privat de marfa stricat, scrie news.ro.Compania Naționala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca circulația feroviara este oprita incepand cu ora 16.

Circulatia feroviara este oprita temporar pe intervalul Targu Jiu - Petrosani; o locomotiva privata a rupt pantograful

20:56, 21.05.2024 - Circulatia feroviara este oprita temporar, marti seara, pe intervalul Targu Jiu - Petrosani, din cauza unei locomotive private care a rupt pantograful intre statiile Lainici si Pietrele Albe, informeaza CFR SA.

Circulație feroviara oprita intre Tg. Jiu și Petroșani: O locomotiva privata a rupt pantograful

20:40, 21.05.2024 - Circulația feroviara este oprita temporar, marți seara, pe relația Targu Jiu - Petroșani, dupa ce o locomotiva privata, care aparține operatorului Rail Cargo Romania, a rupt pantograful intre stațiile Lainici și Pietrele Albe.

Circulație reluata in condiții normale pe magistrala de cale ferata București-Constanța

10:51, 13.05.2024 - Circulația feroviara a fost reluata in condiții normale pe magistrala București-Constanța, dupa ce un tren InterRegio a lovit o persoana intre stațiile Basarabi și Dorobanțu. Trenul a inregistrat o intarziere de 82 de minute.

CFR SA: Circulatia feroviara spre si dinspre Aeroport inchisa temporar intre 9 si 11 aprilie; 14 curse anulate

11:35, 05.04.2024 - Circulatia trenurilor spre si dinspre Aeroportul International Henri Coanda va fi suspendata temporar in perioada 9 11 aprilie, in intervalul orar 9:00 13:40, 14 curse pe relatia Bucuresti Nord Aeroport urmand sa fie anulate, informeaza CFR SA. Circulatia trenurilor spre si dinspre Aeroportul International…


Ce parere ai despre aceasta stire?