Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Circulație feroviară îngreunată în zona Ploiești Sud - Un tren de călători care a rupt firul de contact și pantograful

Publicat:

Circulația feroviara pe raza stației Ploiești Sud s-a desfașurat in condiții speciale luni dimineața din cauza unui deranjament la linia de contact, provocat de un tren de calatori, la ieșirea din depoul Ploiești, noteaza Mediafax.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Restrictii de circulatie pe Transfagarasan, luni, pentru Turul Ciclist al Sibiului

17:20, 04.07.2024 - Circulatia rutiera se va desfasura cu restrictii luni, pe Transfagarasan, pentru buna desfasurare a Turului Ciclist al Sibiului, au anuntat organizatorii competitiei sportive joi, pe pagina de Facebook.

Circulație feroviara oprita temporar in Brașov, dupa un accident rutier

17:45, 01.07.2024 - Circulația feroviara este oprita, luni, intre stațiile Apața și Augustin, dupa ce o autobasculanta a lovit un stalp de susținere și a avariat inclusiv componentele sistemului electric. CFR intervine cu o drezina pantograf pentru remedierea defectului. Trei trenuri sunt oprite in alte stații, conform…

UPDATE Circulație oprita pe Autostrada Soarelui din cauza unui nou incendiu de vegetație

16:15, 25.06.2024 - Mașinile sunt oprite pe ambele sensuri din cauza fumului puternic știrea inițiala Circulația este oprita marți pe Autostrada Soarelui din cauza unui nou incendiu de vegetație, a anunțat CNAIR pe pagina de Facebook. „Circulația este oprita de poliție pe ambele cai pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza…

Circulație feroviara oprita intre București Nord și Videle

17:10, 13.06.2024 - Circulația feroviara este oprita intre București Nord și Videle, din cauza unui tren privat de marfa stricat, scrie news.ro.Compania Naționala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca circulația feroviara este oprita incepand cu ora 16.

Circulatia feroviara este oprita temporar pe intervalul Targu Jiu - Petrosani; o locomotiva privata a rupt pantograful

20:56, 21.05.2024 - Circulatia feroviara este oprita temporar, marti seara, pe intervalul Targu Jiu - Petrosani, din cauza unei locomotive private care a rupt pantograful intre statiile Lainici si Pietrele Albe, informeaza CFR SA.

Circulație feroviara oprita intre Tg. Jiu și Petroșani: O locomotiva privata a rupt pantograful

20:40, 21.05.2024 - Circulația feroviara este oprita temporar, marți seara, pe relația Targu Jiu - Petroșani, dupa ce o locomotiva privata, care aparține operatorului Rail Cargo Romania, a rupt pantograful intre stațiile Lainici și Pietrele Albe.

VIDEO DRDP Brasov: Restricții de circulație pe Autostrada A1, in zona viaductului Sacel

07:00, 14.05.2024 - Reprezentanții DRDP Brasov anunta restricții de circulație pe Autostrada A1 , in zona viaductului Sacel, in judetul Sibiu. Circulația rutiera se desfașoara pe cate o banda pe ambele sensuri ale autostrazii A1, in zona viaductului Sacel. Restricțiile sunt cauzate de lucrarile pe care angajații Companiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?