Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Circulația la metroul din Bruxelles, reluată, la o lună de la atentate

Publicat:

Circulația la metroul din Bruxelles a fost reluată, luni, în regim normal, la o lună de la atentatele jihadiste din 22 martie, potrivit cotidianului , citat de Agerpres.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Stib, compania de transport public din Bruxelles, Françoise Ledune, reluarea circulaţiei s-a produs fără probleme. Toate cele 69 de staţii de metrou sunt funcţionale, iar trenurile circulă conform orarelor obişnuite în vigoare înainte de atentate. 

Conform…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boc conecteaza deja metroul cu trenul metropolitan, deși nu avem NICI METROU, NICI TREN METROPOLITAN: „Vom avea o stație la aeroport”

13:55, 05.06.2024 - Curg promisiunile inainte de alegerile locale de duminica! Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat la evenimentul de inaugurare a noului terminal de plecari la Aeroportul Cluj ca cei care vor ateriza pe aeroportul „Avram Iancu” vor putea lua trenul sau metroul și merge in orice parte a orașului. Singura…

Boc conecteaza deja metroul cu trenul metropolitan, deși nu au inceput lucrarile la niciun proiect: „Vom avea o stație la aeroport”

13:10, 05.06.2024 - Curg promisiunile inainte de alegerile locale de duminica! Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat la evenimentul de inaugurare a noului terminal de plecari la Aeroportul Cluj ca cei care vor ateriza pe aeroportul „Avram Iancu” vor putea lua trenul sau metroul și merge in orice parte a orașului. Singura…

Doi polițiști au murit și alți trei au fost raniți dupa ce duba cu care transportau un deținut a fost atacata, in Franța

16:10, 14.05.2024 - Incident grav, marți, in nord-vestul Franței. Doi polițiști au murit și alți trei au fost raniți dupa ce duba cu care transportau un deținut a fost atacata. Acesta a evadat, iar complicii sai au scapat.

Circulație reluata in condiții normale pe magistrala de cale ferata București-Constanța

10:51, 13.05.2024 - Circulația feroviara a fost reluata in condiții normale pe magistrala București-Constanța, dupa ce un tren InterRegio a lovit o persoana intre stațiile Basarabi și Dorobanțu. Trenul a inregistrat o intarziere de 82 de minute.

Doi polițiști de frontiera, raniți intr-o acțiune de prindere a unor migranți

11:40, 01.05.2024 - Doi politisti de frontiera din Timis au fost raniti noaptea trecuta, in timp ce executau o actiune de prindere in flagrant a unor calauze si a unui grup de migranti, in zona parcarii de pe autostrada A1, Timisoara – Arad.”In data de 01.05.2024, in jurul orei 03,40, politisti de frontiera din cadrul…

Doi raniți grav pe DN 7, in Arad. Trafic blocat pentru aterizarea elicopterului SMURD

12:21, 08.04.2024 - Doua persoane au fost ranite grav, luni, in urma unui accident intre o mașina și o motocicleta, pe DN 7, in localitatea Manduloc, județul Arad. Circulația rutiera este blocata pentru aterizarea elicopterului SMURD care va prelua victimele.

Doi polițiști de la IPJ Alba, raniți in poligonul militar din Alba Iulia. Faceau operațiuni cu muniție

19:00, 07.04.2024 - Doi polițiști de la IPJ Alba, raniți in poligonul militar din Alba Iulia. Faceau operațiuni cu muniție Incident grav in poligonul din Alba Iulia. Doi polițiști au fost raniți, vineri, in timp ce manipulau muniție. S-a produs o explozie in timpul delaborarii cartușelor percutate. Unul dintre ei a fost…

Circulația feroviara a fost reluata intre Chiajna și Gradinari. Cinci trenuri au intarzieri

10:00, 03.04.2024 - Traficul feroviar pe firul II Chiajna – Gradinari a fost reluat la ora 9:23, anunța compania CFR SA, duppa ce a fost blocat miercuri dimineața din cauza unei defecțiuni. Cinci trenuri de calatori vor ajunge cu intarziere la destinații.


Ce parere ai despre aceasta stire?