Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Circul de la Parlament s-a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si-au unit pancartele

Publicat:

Imagini greu de imaginat si foarte rar vazute in Parlamentul autohton. Dupa ce mai devreme discursul social-democratului Iordache a fost, tot la Parlament, de mai multi reprezentanti ai USR-ului, “dotati” cu mesaje pe foi A 4, de aceasta data useristilor li s-au alaturat si liberalii. Totul s-a derulat in cateva minute. Episodul din sala de [...] Circul de la Parlament s-a mutat in sala de plen a Camerei: Useristii si liberalii si-au unit pancartele is a post from: Ziarul National

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa in care locuiește Livia Graur: „Am un stalp de rezistența in mijlocul sufrageriei”

14:56, 29.05.2024 - Livia Graur, prezentatoarea de la Prima TV, locuiește impreuna cu fiica ei intr-o vila din Titan. Casa a fost cumparata inca de la stadiul de proiect și a fost amenajat dupa bunul sau plac.Livia Graur, prezentatoarea de știri de la Prima TV, locuiește intr-o casa situata in apropierea cartierului Titan…

Rusia și-a mutat o treime din bombardierele strategice dincolo de Cercul Polar

17:30, 21.05.2024 - Imagini din satelit publicate pe un cont de analiza din surse deschise au aratat ca Rusia a transferat o treime din bombardierele sale strategice la baza aeriana Olenia din regiunea arctica Murmansk, una din principalele baze de unde Moscova și-a lansat atacurile masive cu rachete asupra Ucrainei.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 16, sezonul 2. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Camera 609

12:35, 03.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Parlament - Aprobarea tranzitarii teritoriului national a unor echipamente si bunuri materiale donate Ucrainei de catre Estonia

14:30, 23.04.2024 - Parlamentul a fost informat, marti, in plen cu privire la scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la aprobarea tranzitarii teritoriului national a unor echipamente si bunuri materiale donate Ucrainei de catre Estonia, dar si instruirea militarilor ucraineni pentru

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?