Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cipru lansează o operațiune pentru a salva migranți la bordul unei bărci

Publicat:

Serviciile cipriote de cautare și salvare au anunțat marți ca au lansat o operațiune de salvare a unor migranți la bordul unei barci in dificultate in largul insulei mediteraneene, informeaza AFP.

Nicio precizare nu a fost comunicata imediat cu privire la numarul de persoane aflate la bordul ambarcațiunii și nici asupra naționalitații lor.

Agenția de presa cipriota CNA a anunțat ca barca a lansat semnale de primejdie marți seara în largul orașului turistic de coasta din sud-estul Ciprului.

Vânturile puternice în regiune faceau operațiunile…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord continua exercițiile cu rachete. Phenianul a lansat o racheta neidentificata spre est

12:55, 01.07.2024 - Coreea de Nord a lansat luni o racheta balistica neidentificata spre est, potrivit agenției sud-coreene de presa Yonhap, care a citat șefii de stat major de la Seul. Agenția nord-coreeana KCNA nu a confirmat lansarea Autoritațile nu au oferit mai multe informații despre lansarea rachetei, insa au precizat…

Operațiune de salvare contra-cronometru la Iași: Un barbat și o femeie au cazut intr-o fantana adanca de 10 m

16:45, 05.06.2024 - Angajații ISU Iași intervin miercuri in comuna Mogoșești, unde un barbat și o femeie au cazut intr-o fantana adanca de 10 metri.Potrivit ISU Iași, fantana este adanca de 10 metri și are un diametru de 50 de centimetri.

Cand se lanseaza GTA VI: publisher-ul Take-Two rupe tacerea

08:35, 17.05.2024 - Cel mai recent raport financiar al Take-Two, pentru trimestrul al patrulea al anului fiscal 2024, a inclus și informații despre planurile de viitor pentru lansarile companiei. De departe, cel mai așteptat joc din portofoliul sau este Grand Theft Auto VI, sau GTA VI, care a fost deja anunțat oficial…

Eveniment grandios in Franța! Flacara olimpica a sosit in Marsilia: gazdele Jocurilor Olimpice, show de gala

22:06, 08.05.2024 - Flacara olimpica a sosit miercuri, la bordul velierului cu trei catarge Belem, in largul coastei Marsiliei. Cu 79 de zile inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august). „Belem a sosit in largul coastei celui de-al doilea oras al Frantei, navigand pe valurile…

Serviciile speciale poloneze, in alerta. Dispozitive de ascultare, descoperite in Guvern

12:06, 07.05.2024 - Serviciile speciale poloneze au gasit si demontat dispozitive de ascultare intr-o sala in care urma sa se reuneasca, marti, consiliul de ministri, a anunțat purtatorul de cuvant al coordonatorului serviciilor speciale, relateaza Reuters. „Serviciul de Protectie a Statului, in cooperare cu Agentia de…

Operațiune de salvare contra-cronometru in largul insulei grecești Samos. O ambarcațiune cu migranți s-a scufundat

19:30, 28.04.2024 - Grecia a recuperat cadavrul unui migrant și a salvat 25, cautand cel puțin alți patru migranți despre care se crede ca sunt disparuți dupa ce barca lor s-a scufundat in largul iinsulei grecești Samosnsulei Samos, a anunțat duminica paza de coasta.

Surse: Israelul a lansat o operațiune in Iran

07:45, 19.04.2024 - Israelul a desfașurat o operațiune in Iran in noaptea de joi spre vineri. Informația a fost prezentata de o sursa a NBC News. Iranienii au folosit bateria antiaeriana și au suspendat mai multe zboruri.

Operațiune urgenta de salvare, in portul Constanța / FOTO

10:25, 15.04.2024 - In aceasta dimineața, Agenția Romana de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitata sa intervina pentru o operațiune Medevac, transmit reprezentanții ARSVOM. Luni, 15 aprilie 2024, Agenția Romana de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.


Ce parere ai despre aceasta stire?