Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorbă de varză lipovenească, reţeta veche de secole. Rădăcinoasa care dă preparatului o dulceaţă deosebită

Publicat:

Preparatul este specific lipovenilor stabiliti in zona Brailei, care au venit cu propriile traditii culinare. Reteta este una de post, dar si dietetica, avand putine calorii si necesitand putine ingrediente.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dulceața de vișine demențiala! Ce sa pui ca sa obți gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

10:35, 26.06.2024 - Ingrediente dulceața de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fara samburi- 800 g de zahar- 1 lamaie (sucul)- 1 plic de zahar vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepara delicioasa dulceața de dude Modalitatea de preaparare:- spalați vișinele și indepartați samburii.- puteți folosi un dispozitiv…

Cum faci cea mai gustoasa inghețata de casa. Iese super cremoasa și are puține calorii

11:00, 04.06.2024 - Ne aflam in sezonul cald și desertul vedeta al zilelor fierbinți de vara este inghețata. O poți cumpara, dar o poți face și acasa. Cum sa prepari o inghetata sanatoasa, fara multe calorii la tine acasa? Cea mai gustoasa este cea facuta cu ingrediente proaspete și naturale. Reteta de inghețata pentru…

Cea mai buna ciorba de fasole cu afumatura. Ce adauga bucataresele cu experiența la final pentru un plus de savoare

15:25, 28.05.2024 - Ciorba de fasole cu afumatura se numara printre cele mai delicioase preparate tradiționale romanești. Exista mai multe rețete, in funcție de zona țarii, dar rezultatul final este mereu gustos. Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole cu afumatura Rețeta pe care o vom prezenta in randurile urmatoare nu…

Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

18:10, 15.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole…

"Gospodina poate face ciorba buna cu ingrediente puține". Declarație bizara a unui consilier al premierului despre spitalele in colaps

07:05, 16.04.2024 - Avertisment fara precedent al Colegiului Medicilor din Romania. In exclusivitate pentru Digi24, șeful instituției spune ca 3 din 10 spitale din țara mai au bani doar pentru salarii, nu și pentru tratarea pacienților. Daniel Coriu spune ca aceste spitale, și vorbim despre zeci, au ajuns doar niște instituții…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?