Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorbă de peşte ca la Dunăre: o reţetă simplă pentru orice gospodină

Publicat:

, bucatarul banatean care a se trage din partile Caras-Severinului, spune ca este indragostit de zona in care Dunarea traverseaza sudul Romaniei, iar in tinerete avea perioade lungi pe care le petrecea pe malurile carasene ale fluviului. a participat la mai multe targuri si manifestari de la , unde a gatit celebra sa ciorba de peste intr-un ceaun imens, de 500 de litri. De atunci vine si reteta lui de ciorba de peste, despre care spune ca nu e o mare filosofie si poate fi gatita de orice gospodina. “Ai nevoie de peste marunt (obleti, carasei, rosioara, bibanasi)…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

In cat timp se mureaza castraveții de vara. Cea mai simpla rețeta pentru muraturi

09:51, 13.06.2024 - In cat timp se mureaza castraveții de vara. Cea mai simpla rețeta pentru muraturi. Unele gospodine se pregatesc deja sa mureze castraveții. Castraveții se numara printre legumele preferate ale romanilor de murat. Rețeta nu este una foarte complicata. Totuși in cat timp se mureaza castraveții de vara…

Roșii stropite cu LAPTE. Rețeta simpla și extrem de eficienta pentru gradina - VIDEO

14:36, 08.06.2024 - Omul susține ca exista mai multe studii care arata eficiența laptelui folosit in agricultura. Dupa ce a stropit frunzele, barbatul a observat ca roșiile nu au mai fost afectate de boli sau daunatori.Pentru a prepara soluția, gradinarul a amestecat un litru de lapte cu alți noua de apa și a stropit plantele…

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?