Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorbă de gulii umplute

Publicat:

Mod de preparare Ciorba de gulii umplute

Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate se taie cubulete mici si se pun la la fiert in cca 3-4 l de apa cu o lingurita varfuita de sare. Se adauga si cartofii taiati in cubulete potrivite.

Se curata guliile, se scobesc. Se prepara compozitia de carne pentru umplut si perisoare amestecand bine carnea cu un praf de sare, cu 2 oua, 2 linguri de orez, un pic de patrunjel vrede tocat fin. Se umplu guliile scobite, se pun la fiert cu zarzavatul, cca 20 minute, timp in care modelam perisoarele din carnea ramasa.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celei mai bune ciorbe de vacuța cu legume. Ingredientul care ii da gustul bogat și intens

10:20, 06.06.2024 - Ciorba de vacuța este un preparat extrem de indragit, dar și sanatos - avand in vedere ca acest tip de  carne  are o mulțime de beneficii pentru sanatate - pe care majoritatea gospodinelor știu sa il pregateasca. Cum faci o ciorba de vacuța cu legume perfecta.Ingrediente- 600 grame de carne de vita…

Ciorba de dovlecii, vedeta verii: este racoritoare și te ajuta sa slabești

13:51, 05.06.2024 - Pentru ciorba de dovlecei ai nevoie de urmatoarele ingrediente:1 kg dovlecei2 morcovi1 pastarnac4 ardei rosii2 cepe mari1 legatura de leustean2 linguri de bors 4 l de apa50 ml uleisareUite cum prepari ciorba de dovlecei pas cu pas:Mai intai pregatim toate legumele. Morcovul si pastarnacul se dau pe…

De ce se desfac perișoarele in ciorba. Cea mai buna metoda de a lega compoziția

15:06, 29.05.2024 - Perișoarele sunt un deliciu tradițional in multe bucatarii, insa mulți se confrunta cu problema descompunerii acestora in timpul fierberii. Aceasta situație neplacuta poate fi evitata daca se respecta cateva reguli simple.

Cea mai buna ciorba de fasole cu afumatura. Ce adauga bucataresele cu experiența la final pentru un plus de savoare

15:25, 28.05.2024 - Ciorba de fasole cu afumatura se numara printre cele mai delicioase preparate tradiționale romanești. Exista mai multe rețete, in funcție de zona țarii, dar rezultatul final este mereu gustos. Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole cu afumatura Rețeta pe care o vom prezenta in randurile urmatoare nu…

Rețeta: Siropul de trandafiri – o bautura foarte parfumata

13:40, 20.05.2024 - Aromatul sirop de trandafiri este relativ ușor de preparat și are numeroase beneficii pentru sanatate. Siropul natural de trandafiri, al doilea produs atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, este o sursa naturala de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia.…

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate

06:05, 12.04.2024 - Rețeta de post a bunicii. Cum sa faci mancare din prune uscate. O rețeta de post care cu ani in urma era des intalnita este cea pentru mancarea din prune uscate. Deși pentru mulți prunele uscate pot parea o gustare, adevarul este ca ele pot fi integrate intr-o rețeta și pot aduce un rezultat uimitor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?