Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciolacu le cere profesorilor „să-şi facă meseria aşa cum trebuie să o facă”: „Salariile vor reflecta performanța”

Publicat:

a declarat marti, la ceremonia de semnare a unor contracte finantate prin PNRR pentru achizitionarea de microbuze electrice destinate transportului elevilor, ca le cere profesorilor sa-si faca meseria, asa cum trebuie sa o faca. Prim-ministrul a mai spus ca noua lege a salarizarii va cuprinde un sistem prin care salariile vor reflecta, in mod corect, nu doar respectul cuvenit meseriei, dar si performanta.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI 2024 | Ciolacu: "Am votat pentru performanta in administratie, pentru o voce puternica si unita in Parlamentul European"

09:50, 09.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru performanta in administratie si pentru "o voce puternica si unita" in Parlamentul European.

Premierul Ciolacu a ieșit la vot, „pentru performanta in administratie”

09:15, 09.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru performanta in administratie si pentru „o voce puternica si unita” in Parlamentul European.

VIDEO Ciolacu, despre salariile diferențiate ale unor categorii de bugetari: Sa nu mai inventam noi iar apa calda

10:35, 31.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a venit cu explicații privind majorarea salariului minim a angajațiilor din construcții și agricultura, acestea fiind diferențate. „Același lucru l-am avut cu toți partenerii.

Ciolacu, despre plecarea bugetarilor nemulțumiți de salariile de ”1000 și ceva de euro”: Pot fi marite salariile celor care merita

11:51, 23.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca Guvernul poate gasi ”soluții pentru structuri de personal mai suple” in cazul angajaților de la Guvern și Parlament care protesteaza nemulțumiți de creșterea salariala de 10% propusa de Ministerul Muncii. Premierul a anuntat ca Executivul aproba majorare…

VIDEO Ciolacu lovește puternic in funcționarii protestatari - Se vor da oameni afara, iar din economii se vor crește salariile

11:35, 23.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a raspuns joi, la inceputul ședinței de guvern, nemulțumirilor legate de majorarile salariale din sectorul bugetar. Premierul i-a taxat pe funcționarii de la Guvern și Parlament și a anunțat o reorganizare care va duce la concedierea unor persoane.

VENITURI SALARIALE Salariile profesorilor vor fi majorate de la 1 iunie, in medie, cu 7%

11:40, 21.05.2024 - Salariile profesorilor și ale angajaților din Invațamant au fost majorate la finalul anului trecut prin Ordonanța de urgența a Guvernului nr. 128/2023. The post VENITURI SALARIALE Salariile profesorilor vor fi majorate de la 1 iunie, in medie, cu 7% first appeared on Informatia Zilei .

Premierul Marcel Ciolacu, la Targoviște: “Aveți performanța administrativa, iar toate lucrurile din acel moment au pornit in direcția corecta”

19:50, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, s-a aflat luni, 12 mai, intr-o vizita in județul Dambovița, pe șantierul Drumului Național 7 și ulterior  la secția de cardiologie a spitalului județean care a fost reabilitata extinsa și dotata cu un angiograf. Ciolacu a subliniat in discursul ținut in fața cadrelor medicale…

Marcel Ciolacu: ”Performanta administrativa, investitiile si accesarea de fonduri europene lipsesc cu desavarsire in Constanța!”

18:55, 11.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, presedinte al PSD, a criticat conducerea Primariei Constanta, cu Vergil Chițac in frunte, sustinand ca performanta administrativa, investitiile si accesarea de fonduri europene „lipsesc cu desavarsire in municipiu”. Aprecierile au fost facute cu ocazia lansarii candidaților…


Ce parere ai despre aceasta stire?