Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciocea S-A DECIS. Cu cine VOTEAZĂ la EUROPARLAMENTARE

Publicat:

Primarul social-democrat al comunei Bustuchin anunța public ca pentru scrutinul din 26 mai va susține partidul lui , Alianța Liberalilor și Democraților. Deși pentru alegerile europarlamentare merge pe mana ALDE, spune ca inca se mai gandește daca va candida in 2020 din partea acestei formațiuni politice la primaria Bustuchin. „Inca mai … S-A DECIS. Cu cine VOTEAZA la EUROPARLAMENTARE apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezultate alegeri europarlamentare 2024. De ce a decis Macron sa organizeze alegeri anticipate. Care e rezultatul așteptat

13:40, 10.06.2024 - Președintele Emmanuel Macron a convocat alegeri legislative anticipate in cursul acestei luni, in urma unei victorii istorice a formațiunii de extrema dreapta Adunarea Naționala, a rivalei sale Marine Le Pen, in scrutinul pentru Parlamentul European.

9 IUNIE, ZIUA ALEGERILOR LOCALE ȘI EUROPARLAMENTARE Cum se voteaza in țara?

15:11, 09.06.2024 - Sectiile de votare s-au deschis, duminica dimineata, 9 iunie, pentru cei aproape 19 milioane de alegatori asteptati sa-si desemneze, la... The post 9 IUNIE, ZIUA ALEGERILOR LOCALE ȘI EUROPARLAMENTARE Cum se voteaza in țara? first appeared on Informatia Zilei .

Peste un milion de tineri voteaza pentru prima data

15:11, 09.06.2024 - Peste un milion de tineri, intre 18 si 22 de ani, voteaza duminica pentru prima data. Mulți au venit la urne inca de la primele ore ale dimineții. Cel puțin 78% din tinerii din Romania vor merge la vot, arata un sondaj al Comisiei Europene. De la primele ore ale dimineții tinerii și-au facut apariția,…

Alegeri locale și europarlamentare 2024. Clujul voteaza! Secțiile de vot s-au deschis.

07:05, 09.06.2024 - Romanii cu drept de vot sunt asteptati duminica, 9 iunie, la urne pentru a-si desemna reprezentantii in administratie locala și in Parlamentul European. Secțiile de vot s-au deschis la ora 7:00.

Buzaul voteaza. Astazi, alegeri locale și europarlamentare

07:00, 09.06.2024 - Astazi, cetațenii romani sunt chemați la urne pentru a alege consiliile locale, primarii, consiliile județene și președinții de consilii județene. Tot azi au loc și alegerile pentru Parlamentul European, asigurand astfel un dublu scrutin de mare importanța. Prin Ordonanța de Urgența nr. 21/2024, emisa…

Alegerile europarlamentare au inceput: Cursa foarte stransa, in țara care voteaza timp de 4 zile

14:45, 07.06.2024 - Alegatorii olandezi au inceput cele patru zile de votare in Uniunea Europeana, iar sondajele la iesirea de la urne sugereaza o cursa stransa intre o alianta de stanga-verzi si partidul populistului anti-islam Geert Wilders, transmite BBC, informeaza News.ro.

Ghid pentru romanii care voteaza in strainatate la europarlamentare publicat de MAE. Au fost organizate 915 secții

13:11, 16.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) si Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) au realizat un Ghid destinat alegatorilor care doresc sa voteze la sectiile organizate in strainatate la alegerile pentru Parlamentul European, care este disponibil pe pagina online a MAE.

Dezbatere-concurs: “Eu votez pentru prima data! – Tinerii voteaza?”

10:35, 07.05.2024 - Eveniment Dezbatere-concurs: “Eu votez pentru prima data! – Tinerii voteaza?” mai 7, 2024 09:32 In contextul desfașurarii in acest an a patru tipuri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezindențiale, Centrul Europe Direct Teleorman organizeaza dezbaterea concurs “Eu votez pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?