Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine va câștiga finala Euro 2024? Emil Boc: „Este foarte greu să bați Spania, e aproape imposibil!”

Publicat:
Cine va câștiga finala Euro 2024? Emil Boc: „Este foarte greu să bați Spania, e aproape imposibil!”

2024 se va juca duminica, 14 iulie, intre Spania și Anglia. Primarul municipiului Cluj-Napoca, , considera ca Spania va caștiga campionatul european de fotbal, chiar daca meciul final va fi unul dificil.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finala Euro 2024, in care s-au duelat Spania și Anglia, urmarita cu sufletul la gura de prinții Charlotte si Louis

16:45, 15.07.2024 - O fotografie adorabila, publicata de cuplul regal, ii arata pe cei doi copii imbracați in tricouri ale echipei Angliei, cu numele lor inscripționate, aprinși de emoție in fața televizorului.

Suporterii vor trebui "sa-și goleasca buzunarele" pentru a vedea finala Euro 2024

10:50, 13.07.2024 - Finala Euro 2024 va avea loc chiar duminica aceasta la Berlin. Insa fanii care vor sa vada in direct meciul dintre Anglia și Spania vor trebui sa scoata din buzunare o suma frumușica. Finala Campionatului European dintre Spania și Anglia va avea loc pe Stadionul Olimpic din Berlin duminica, 14 iulie.…

Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, cu 45% dintre voturile exprimate

19:15, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Rezultate alegeri locale 2024 - numaratoare paralela: Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

08:50, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Emil Boc (PNL) caștiga al șaselea mandat de primar cu 45%

07:40, 10.06.2024 - In cursa pentru Primaria din Cluj Napoca s-au angrenat zece candidați. Potrivit primelor date, fruntaș in clasament este Emil Boc, care a reușit sa adune un scor de 45% dintre voturile exprimate, fiind urmat de Sabin Sarmas, candidat independent, cu 30% dintre voturi. Emil Boc obtine, astfel, cel de-al…

Primele rezultate de la Cluj: Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului – numaratoare paralela

02:30, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.


Ce parere ai despre aceasta stire?