Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt câștigătorii Galei Unica 2017

Publicat:

Caștigatorii Galei Unica 2017 au fost desemnati miercuri seara, in cadrul evenimentului care a avut loc la Biblioteca Nationala a Romaniei. Cititorii revistei Unica și-au ales prin vot personalitațile preferate din moda, frumusețe, arta, blogging, showbiz. Iata cine sunt castigatorii Galei Unica 2017: Beauty Icon – Andreea Ibacka Celelalte nominalizari au fost: Alice Paunescu – Peneaca Antonia Laura Cosoi Lavinia Parva Lili Sandu Fashion Icon – Andreea Raicu Celelalte nominalizari au fost: Alina Eremia Dana Rogoz Delia Inna Malvina Sore Femeia de cariera a anului – Mirela Retegan Celelalte nominalizari

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a facut Alex Velea cu banii pe care i-a caștigat in primii ani de cariera. Cat de mult l-a schimbat Antonia

17:01, 13.06.2024 - Deși a caștigat sume impresionante de bani in primii ani de cariera, Alex Velea nu a facut investiții prea mari pana nu a aparut Antonia in viața lui. Artista a avut o influența pozitiv asupra partenerului sau.

Cum a justificat Curtea de Apel Ploiesti scoaterea din arest preventiv a fiilor „vrajitoarei Sidonia”

19:20, 29.05.2024 - Curtea de Apel Ploiesti, care a decis definitiv scoaterea din arest preventiv a fratilor Marin Laurentiu, Marin Louis-Justin, si Marin George-Armando, inculpati pentru uciderea unui om in judetul Dambovita, a explicat ca masurile dispuse initial nu mai sunt necesare, a relatat news.ro.Instanța a admis…

Acces Direct. Fiica Antoniei, rapita de tatal de 65 de ani! Tanara, apel disperat: „Eu am intrat in spital...” / VIDEO

17:10, 02.05.2024 - Antonia nu mai știe ce sa mai faca, dupa ce fiica ei de trei ani a fost rapita! Tanara a facut un apel disperat! Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Acces Direct. Micuța ar fi fost luata de tatal de 65 de ani.

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Andra a spus adevarul despre cum a ajuns fiica ei, Eva, sa joace in filmul „Tati part-time”. „Nu am vrut noi neaparat”

11:46, 29.04.2024 - Andra, Catalin Maruța și cei doi copii ai lor, David și Eva, au fost prezenți, joi seara, la Gala Unica. In cadrul evenimentului, Eva a fost premiata pentru rolul din filmul 'Tati part-time', iar mama ei a dezvaluit cum a primit fiica ei primul rol.Eva Maruța are tot mai mulți fani, dupa ce a jucat…

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?