Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine iese la raport în fața Comandantului Suprem să ceară, înainte de alegeri, armată obligatorie, din nou, pentru tinerii României?

Publicat:

Se aude ca tropaie prin aer o asemena propunere, deja realitate confirmata legislativ in mai multe state ale lumii, inclusiv europene, acum cand pare ca ne apropiem cu pași repezi de un conflict major.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania și-a actualizat planurile de razboi, in cazul unui conflict in Europa: armata obligatorie și buncare in stațiile de metrou

20:41, 09.06.2024 - Armata obligatorie, raționalizare și metrou transformat in buncare. Pentru prima data de la Razboiul Rece, Germania și-a actualizat planurile de razboi in cazul in care ar izbucni un conflict in Europa, avand in vedere amenințarea reprezentata de Rusia.

Cum a reacționat generația Z la anunțul lui Sunak privind armata obligatorie: „Daca poți lancezi in pat, poți putrezi intr-o tranșee”

21:41, 27.05.2024 - Propunerea conservatorilor britanici privind introducerea serviciul militar sau civil obligatoriu - in cazul in care partidul va caștiga alegerile din aceasta vara - pare sa fi ridicat vertiginos nivelul de cortizol al Generației Z , iar fabricile sale de meme sa se tureze la maxim.

Marea Britanie vrea sa reintroduca armata obligatorie. Tinerii vor avea de ales intre doua programe

11:20, 27.05.2024 - Marea Britanie vrea sa reintroduca serviciul militar obligatoriu. Este prima promisiune de campanie a premierului Rishi Sunak, care spera sa-și prelungeasca mandatul și dupa alegerile din 4 iulie. Armata e prezentata ca o oportunitate de cariera in condițiile unui viitor tot mai nesigur. Tinerii vor…

Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie in armata: „Trebuie sa existe mai multa atractivitate pentru cariera militara”

12:10, 23.04.2024 - „Nu m-am gandit la recrutare obligatorie si nu voi avansa asa ceva, asta este o chestiune foarte clara. In rest, cred ca trebuie sa existe mai multa informatie si mai multa atractivitate pentru cariera militara, mai multa atractivitate insemnand evident si o solda pe masura implicarii fiecarui militar”,…

Rusia renaște la nivel mondial prin forța sa militara: cheltuielile cu armata au devenit cele mai mari de la prabușirea URSS (raport)

13:35, 22.04.2024 - Cheltuielile militare globale au crescut la 2.440 miliarde de dolari in 2023, potrivit unui raport al Institutului Internațional de Cercetare pentru Pace din Stockholm (SIPRI). Creșterea cheltuielilor cu 6,8% a fost un nivel record din 2009, cand cheltuielile globale pentru aparare au crescut cu 6%.

Armata obligatorie din nou in Romania? Nicolae Ciuca spune ca e nevoie ca infrastructura sa fie pregatita

00:10, 19.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, ca Romania nu are pregatita infrastructura necesara pentru introducerea serviciului militar obligatoriu in urmatorii doi ani, el mentionand si ca "s-au dus vremurile" in care oamenii sa fie adusi cu arcanul la armata.

Cand ar putea deveni obligatorie Armata in Romania. In ce condiții ar putea fi reintrodus serviciul militar

09:05, 14.04.2024 - Dupa cele mai recente declarații facute de președinte și in contextul crizei cu care se confrunta Ucraina pe front, un specialist a explicat cand ar putea deveni obligatorie Armata in Romania. In ce condiții ar putea fi reintrodus serviciul militar la noi in țara? Klaus Iohhanis spune ca armata are…

Anunț important despre armata obligatorie in Romania

17:05, 10.04.2024 - Klaus Iohannis a facut un anunț important cu privire la introducerea stagiului militar obligatoriu in Romania. Șeful statului spune ca, in acest moment, un astfel de proiect nu exista in discuție. In cadrul evenimentul „Romania-NATO, 20 de ani”, președintele a menționat ca Romania beneficiaza de cele…


Ce parere ai despre aceasta stire?