Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este teroristul care a provocat atentatul de la Ierusalim: Un nou bilanț NEGRU al victimelor

Publicat:

Un camion a intrat duminica intr-un grup de soldati israelieni in zona in Ierusalimul vechi, una dintre locatiile intens circulate, informeaza Reuters, citand surse din politie si serviciile de urgenta.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Focar de E.coli in Marea Britanie provocat de o salata din sandvișuri: O persoana a murit

20:45, 27.06.2024 - Marea Britanie a inregistrat un caz de deces asociat unei epidemii de E. coli, a anuntat joi Agentia britanica de securitate sanitara (UKHSA), numarul total al cazurilor confirmate crescand la 275, transmite Reuters.

Valurile de canicula au provocat cel putin 56 de decese in India si aproape 25.000 de cazuri de insolatie in perioada martie-mai

16:00, 03.06.2024 - Aproape 25.000 de persoane au suferit posibile insolatii si 56 si-au pierdut viata dupa mai multe valuri de canicula care au cuprins teritoriul Indiei in perioada martie-mai, a relatat presa locala, mentionand date guvernamentale, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Premierul slovac, externat la doua saptamani dupa ATENTATUL care l-a vizat. Cum decurge ancheta?

10:20, 31.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico a fost externat din spitalul din orașul Banska Bystrica, unde s-a recuperat dupa o tentativa de asasinat, au anunțat, vineri, reprezentanții unitații medicale, potrivit Reuters.Decizia medicilor nu inseamna ca politicianul și-a revenit complet. El va continua sa primeasca…

Un oraș din Texas va plati 2 milioane de dolari familiilor victimelor unui atac armat in școala

10:31, 23.05.2024 - Orașul Uvalde, Texas, a ajuns la o ințelegere de 2 milioane de dolari cu majoritatea familiilor copiilor uciși in 2022 in urma unei atac armat la o școala primara, a declarat miercuri, intr-o conferința de presa, un avocat al familiilor, citat de Reuters.

Conflict diplomatic provocat de comentariile lui Javier Milei: Spania iși retrage definitiv ambasadorul din Argentina

16:46, 21.05.2024 - Spania a anuntat marti retragerea definitiva a ambasadoarei sale din Argentina, in urma unui conflict diplomatic provocat de comentarii facute la Madrid de presedintele ultra-liberal argentinian Javier Milei la adresa premierului socialist spaniol Pedro Sanchez si a sotiei acestuia, relateaza agentiile…

Kievul lovește pe teritoriul rus: un atac cu drone ucrainene a provocat un incendiu la o rafinarie din Krasnodar

06:10, 09.05.2024 - Un atac cu drone lansat de Ucraina a provocat un incendiu si a avariat mai multe rezervoare de petrol la o rafinarie din regiunea rusa Krasnodar, a anuntat joi administratia de criza din regiune, potrivit Reuters, citat de news.ro.

Inteligenta artificiala, folosita pentru cautarea victimelor neidentificate ale Holocaustului

19:10, 06.05.2024 - Cercetatori din Israel apeleaza la inteligenta artificiala (AI) pentru a verifica numeroase documente in cautarea identitatii a sute de mii de evrei care au fost ucisi in Holocaust si ale caror nume nu figureaza printre cele din memorialele oficiale, transmite luni Reuters, citati de Agerpres.

Bilanț negru: 14 decese ca urmare a inundațiilor și alunecarilor de teren de pe insula indoneziana Sulawesi

07:55, 04.05.2024 - 14 persoane au murit in urma inundațiilor și a alunecarilor de teren care au lovit insula indoneziana Sulawesi. Peste 1.000 de case au fost afectate, 42 dintre ele fiind maturate din temelii, informeaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?