Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este noul șef Pro Tv. A preluat poziția imediat după ce patronul ceh al postului a murit

Publicat:

Vestea pe care toți fanii -ului o așteptau. Cine este noul șef al postului de televiziune, dupa decesul miliardarului ceh . Omul de afaceri a preluat poziția imediat dupa ce patronul ceh al postului a murit. Despre cine este vorba Cine este noul șef Pro TV Vestea tragica potrivit careia , patronul […] The post Cine este noul șef Pro Tv. A preluat poziția imediat dupa ce patronul ceh al postului a murit appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cosilier local al PSD a murit imediat dupa alegeri. A facut infarct

12:40, 12.06.2024 - Vestea morții lui Mircea Tat, un consilier local al PSD Calan, in varsta de 40 de ani, a intristat comunitatea din orașul Calan din Hunedoara.„Probabil ca niciun medic serios n-ar putea pune in relație cauza-efect campania electorala și moartea lui Mircea.

Un barbat de 45 de ani a murit intr-o secție de vot din județul Valcea

15:21, 09.06.2024 - Un barbat de doar 45 de ani a murit in incinta unei secții de votare din județul Valcea. Cetațeanul s-a prezentat la secția de vot din localitatea Igoiu, comuna Alunu, din județul Valcea. Imediat cum s-a legitimat și urma sa-și primeasca buletinele de vot, barbatului i s-a facut rau și s-a prabușit…

Incendiu la un apartament din Cluj in cartierul Intre lacuri, din cauza unei oale uitate pe foc. Un barbat a murit -VIDEO

20:51, 15.05.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin in aceste momente la un incendiu care a pornit de la o oala uitata pe foc in bucataria unui apartament situat pe strada Dionisie Roman. Imediat ce au patruns in apartament, pompierii au gasit un barbat de 85 de ani, decedat. Astfel, echipajul…

„Spre stupoarea noastra...” » Patronul a intrat in direct imediat dupa meci și a aratat cu degetul: „Era clar ca buna ziua!”

07:25, 04.05.2024 - Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK, considera ca arbitrajul lui Adrian Cojocaru de la 4-1 cu Farul i-a dezavantajat echipa. Au existat doua faze in care covasnenii au solicitat ca jucatori adverși sa fie eliminați, dar nu s-a intamplat. Nu ar parea ca cei de la Sepsi OSK ar avea de ce sa fie…

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Fostul star din Liga de Fotbal American, O.J. Simpson a murit la 76 de ani

09:00, 12.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?