Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este câştigătorul Marelui Şlem în Turneul celor 4 Trambuline

Publicat:

a intrat in istoria sariturilor cu schiurile. Japonezul a castigat in Turneului celor 4 Trambuline.El a devenit abia al treilea sportiv in istoria de 67 de editii a turneului care reuseste sa se impuna in toate cele 4 etape ale competitiei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Șeful CJ Cluj: „Urmeaza sa adjudecam caștigatorul licitației de construire a Spitalului Pediatric Monobloc”

14:25, 06.06.2024 - Viitorul Spital Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca va avea 12 secții cu peste 500 de paturi pentru spitalizare continua și un heliport. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune ca, in cateva zile, va fi anunțat caștigatorul licitației pentru construirea spitalului.

Chefi la cutie, sezonul 13, a ajuns la final. Cine va fi caștigatorul?

21:35, 15.05.2024 - Chefi la cutite isi desemneaza castigatorul in aceasta seara la Antena 1. Primul sezon cu noii chefi Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner si Stefan Popescu se apropie de finala celui de-al 13-lea sezon, potrivit paginademedia.ro.

Se repeta istoria?! Arina Sabalenka o va infrunta pe Iga Swiatek in finala turneului Mutua Madrid Open

08:26, 03.05.2024 - Arina Sabalenka, favorita 2, s-a calificat, joi seara, in finala turneului Mutua Madrid Open, si o va infrunta pe Iga Swiatek, numarul 1 mondial. Cele doua sportive au jucat si finala din 2023 a competitiei, cand castigatoare a fost Sabalenka, scor 6-3, 3-6, 6-3, conform news.ro.

Licitatii Tulcea: Woodart SRL va dota Școala Gimnaziala Ostrov cu mobilier si materiale didactice (DOCUMENT)

14:35, 19.04.2024 - Contractul privind dotarea cu mobilier si materiale didactice a unitatii de invatamant preuniversitar la nivelul comunei Ostrov, judetul Tulcea, a fost atribuit pe data de 12 apilie 2024. Achizitia are o valoare de 291.550 lei. Castigatorul licitatie este firma Woodart SRL. Contractul "Dotarea cu mobilier…

Joao Fonseca, la 17 ani, beneficiar al unui wild card, a devenit cel mai tanar sfertfinalist din istoria turneului ATP de la București!

19:11, 18.04.2024 - Brazilianul Joao Fonseca, beneficiar al unui wild card la Țiriac Open, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului, dupa ce l-a invins pe Radu Albot, 34 de ani, cu 7-6 (2), 6-2. Adolescentul sud-american e cel mai tanar jucator ajuns in aceasta faza in istoria turneului. Al doilea sfert de finala…

Reguli mai dure pentru migranți: dupa opt ani de impas Parlamentul European a adoptat Pactul privind migrația și azilul

10:25, 11.04.2024 - Parlamentul European declara ca „istoria s-a scris” cu votul pentru adoptarea schimbarilor, care au fost criticate de ONG-uri. Schimbari radicale in legislația privind migrația in cadrul UE au fost adoptate intr-o serie de voturi extrem de stranse in Parlamentul European. Susținatorii noilor legi numesc…

VIDEO Caștigatorul turneului ATP Estoril – Titlul numarul opt al carierei

20:15, 07.04.2024 - Cap de serie numarul doi la inceputul turneului „ATP 250” de la Estoril (Portugalia), polonezul Hubert Hurkacz a caștigat finala disputata in fața spaniolului Pedro Martinez, scor 6-3, 6-4.

Joe Biden și Donald Trump, cei mai detestați candidați din istoria SUA. Sondajele arata ca americanii vor vota „raul cel mai mic”

12:20, 04.04.2024 - Aproape niciodata in istoria recenta a Statelor Unite, doi candidati la presedintie, actualul presedinte democrat Joe Biden si fostul presedinte republican Donald Trump, nu au starnit atat de multa respingere in randul alegatorilor, conform mai multor sondaje, printre care și unul publicat miercuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?