Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine e Dulcica de la iUmor. Cheloo a rămas șocat, nu i-a venit să creadă

Publicat:

Noile ediții de iUmor surprind pe toata lumea cu alte personaje, unele placute de public, altele controversate. Cheloo a ramas șocat la numarul unei frumoase. Ce s-a intamplat pe scena și de ce celebrul jurat a reacționat așa? Cine e Dulcica de la iUmor? Cheloo a reacționat diferit la numarul ei Celebra emisiune iUmor vine […] The post Cine e Dulcica de la iUmor. Cheloo a ramas șocat, nu i-a venit sa creada appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a pațit o romanca la un gratar cu colegii de munca. Nu i-a venit sa creada cum a fost tratata de șefa ei: “Am ramas masca”

20:15, 15.06.2024 - O romanca stabilita in Olanda a participat la un gratar organizat de colegii ei, iar experiența a fost total diferita fața de cea din Romania, spune ea. A fost uimita de modul in care s-au comportat olandezii. O romanca povestește are este atmosfera la un gratar in Olanda Romanca a povestit, intr-un…

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce echipa a ajuns direct in semifinala! Concurenților nu le-a venit sa creada: „Sunt șocat! Am ramas stana de piatra...” / VIDEO

23:05, 13.05.2024 - Momente tensionate pentru Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner in episodul cu numarul 24 al sezonului 13 Chefi la cuțite. Ultimul battle a trimis o echipa direct in semifinala. Despre cine este vorba! Nici lor nu le-a venit sa creada!

Cat a putut sa plateasca un roman pe o porție de hamsii cu usturoi in Mamaia. Nu i-a venit sa creada cand a citit bonul

12:55, 03.05.2024 - Stațiunea Mamaia, cunoscuta drept „Perla Litoralului”, este una dintre cele mai apreciate destinații turistice de pe litoralul romanesc al Marii Negre. Situata in nordul litoralului, in apropiere de orașul Constanța, Mamaia atrage anual milioane de turiști dornici sa se bucure de plaje frumoase, atmosfera…

Ela Voineag revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Ela Voineag are un standard: intotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregatite!”

13:25, 18.04.2024 - Duminica aceasta, episodul iUmor cu numarul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un numar fabulos de stand-up, care i-a incantat atat pe jurați, cat și pe cei din public. Intr

Fostul angajator al lui Bergodi, de-a dreptul șocat de italian: „Nu mi-a venit sa cred, la noi nu s-a intamplat!”

18:26, 16.04.2024 - Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi OSK, s-a declarat uluit de ieșirea nervoasa a lui Cristiano Bergodi in conferința de luni seara, de la finalul meciului caștigat de covasneni cu Rapid, 1-0. Luni seara, dupa Rapid - Sepsi OSK 0-1, a patra infrangere la rand pentru giuleșteni, Cristiano Bergodi a cedat…

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.


Ce parere ai despre aceasta stire?