Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine a fost sfetnicul de taină de peste Ocean al viitorului premier britanic?

Publicat:

este pe cale sa devina urmatorul prim-ministru al . „Astazi, poate incepe un nou capitol”, a spus Starmer, joi, 4 iulie, la stratul alegerilor legislative. „O noua era a speranței și oportunitaților dupa 14 ani de haos și declin.”

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul premier britanic Keir Starmer renunța la expulzarea migranților in Rwanda

16:05, 06.07.2024 - Noul prim-ministru al Regatului Unit, Keir Starmer, a confirmat sambata ca nu este dispus sa continue proiectul precedentului guvern conservator de a expulza migrantii ilegali catre Rwanda, informeaza AFP si...

Noul premier britanic și-a anunțat Guvernul: principalii miniștri din echipa lui Keir Starmer

16:05, 06.07.2024 - Noul premier britanic Keir Starmer a anuntat in mod oficial, dupa ce s-a instalat la Downing Street, alcatuirea Guvernului, dupa ce a promis o politica a ”schimbarii” care sa permita ”reconstructia” regatului, informeaza News.ro.

Primul discurs al noului premier britanic. Starmer a promis ca va reconstrui Marea Britanie

17:20, 05.07.2024 - Keir Starmer s-a prezentat drept un lider in favoarea „stabilitații și moderației” care va reconstrui Marea Britanie, in timp ce s-a adresat și celor care nu au votat pentru laburisti cu promisiunea ca va sluji intreaga țara, relateaza The Guardian.

Alegeri in Marea Britanie: Laburiștii caștiga detașat / Cine va fi noul premier

11:25, 05.07.2024 - Partidul Laburist din Marea Britanie a caștigat detașat alegerile parlamentare. Sir Keir Starmer este pe cale sa devina Prim-ministrul Marii Britanii, cu Partidul Laburist pregatit sa inlocuiasca Conservatorii dupa 14 ani la putere.

Laburiștii lui Keir Starmer, victorie zdrobitoare in alegerile din Marea Britanie – VIDEO

08:56, 05.07.2024 - Liderul laburistilor, Keir Starmer, este pe cale sa devina urmatorul premier al Marii Britanii, dupa victoria categorica a partidului sau la alegerile legislative. Marea Britanie a virat spre centru-stanga: laburistii au obținut joi o victorie zdrobitoare la alegerile legislative. Punand capat celor…

Keir Starmer va fi noul premier al Marii Britanii

08:51, 05.07.2024 - Partidul Laburist a castigat alegerile generale din Marea Britanie, estimarile aratand ca va obtine o victorie covarsitoare. Keir Starmer – politicianul care va fi noul premier britanic, a fost sunat de predecesorul sau, Rishi Sunak, care l-a felicitat. Adresandu-se sustinatorilor partidului sau, in…

"Schimbarea incepe acum", spune Keir Starmer, care va deveni noul premier al Marii Britanii

07:45, 05.07.2024 - Marea Britanie este "pregatita pentru schimbare" si aspira la o revenire a "politicii ca un serviciu facut publicului", a declarat liderul laburistilor, Keir Starmer, care urmeaza sa devina prim-ministru dupa victoria zdrobitoare a partidului sau la alegerile legislative.

VIDEO Biografia neromanțata a lui Keir Starmer, viitorul premier al Marii Britanii: A schimbat regulile jocului

07:10, 05.07.2024 - Marea Britanie a virat spre centru-stanga: laburistii au castigat joi o victorie zdrobitoare la alegerile legislative, punand capat celor 14 ani de putere conservatoare si deschizand usile din Downing Street 10 liderului lor, Keir Starmer.


Ce parere ai despre aceasta stire?