Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci titulari băimăreni pentru meciul Lupilor cu Stade Francais

Publicat:

joaca vineri, cu incepere de le ora 20 (ora Romaniei), al doilea sau meci din cadrul actualei editii a , la Paris, cu . Din lotul "Lupilor" vor lipsi, spre diferenta de primul joc, jucatorii baimareni si , accidentati. Sunt anuntati titulari cinci componenti ai CSM Stiinta, si anume (capitan), , , si , in vreme ce este rezerva.

Citeste articolul mai departe pe stirimm.ro…  

Sursa articol: stirimm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina cere interzicerea sportivilor ruși la Jocurile Olimpice

16:16, 06.07.2024 - Comitetul Național Olimpic și Ministerul Sportului din Ucraina au solicitat vineri ca sportivilor ruși sa li se interzica participarea la viitoarele Jocuri Olimpice de la Paris din cauza dovezilor privind sprijinul lor pentru armata rusa, incalcand astfel normele de neutralitate.

Știm cine va purta drapelul Romaniei la ediția de la Paris a Jocurilor Olimpice

12:40, 04.07.2024 - Sportivii canotori Ionela și Marius Cozmiuc au fost desemnați pentru a fi portdrapelul Romaniei la ediția de la Paris a Jocurilor Olimpice. Impreuna, soții Ionela și Marius Cozmiuc, care au impreuna 7 ediții de Jocuri Olimpice și au devenit modele pentru generații intregi de canotori, vor purta drapelul…

Romania gazduiește Campionatul European de Tir cu Arcul pentru Tineret 2024

19:05, 02.07.2024 - Cu trei saptamani inainte de Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Romania va fi gazda Campionatelor Europene de Tineret la tir cu arcul, cel mai important eveniment continental de tir cu arcul rezervat sportivilor cu varste de pana la 21 de ani.

Sabrina Voinea Maneca si Andreea Preda, in lotul de gimnastica al Romaniei pentru JO de la Paris

11:10, 01.07.2024 - Constantencele Sabrina Voinea Maneca si Andreea Preda au fost incluse in lotul feminin de gimnastica artistica al Romaniei pentru Jocurile Olimpice de la Paris, unde le vor avea coechipiere pe Ana Maria Barbosu, Lilia Cosman si Amalia Ghigoarta, a anuntat Federatia Romana de Gimnastica (FRG), in urma…

Cine a compus de fapt celebrul „Bolero” de Ravel: decizia unui tribunal francez și interesele financiare din spatele unui presupus „coautor”

21:40, 28.06.2024 - Un tribunal francez a decis ca „Bolero”, una dintre cele mai cunoscute lucrari de muzica clasica din lume, a fost scrisa doar de Maurice Ravel, intr-un verdict intr-un caz cu mari mize financiare care ar fi putut duce la scoaterea lucrarii din domeniul public, scrie The Guardian.Maurice Ravel a interpretat…

Oamenii de știința au reușit sa produca „plasticul viu”. Cum ar putea salva materialul-minune planeta de la dezastru ecologic

21:01, 30.04.2024 - O echipa internationala de oameni de stiinta a reusit sa conceapa un material biodegradabil compus din bacterii cu capacitatea de a se descompune la sfarsitul duratei sale de viata utila, aducand, astfel, o raza de speranta in fata uneia dintre cele mai grave probleme de mediu, poluarea cu plastic.

Un om de știința rus care a lucrat la tehnologii hipersonice a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru tradare

17:25, 18.04.2024 - Aleksandr Kuranov, un om de stiinta rus care a lucrat la tehnologii hipersonice, a fost condamnat joi la sapte ani de inchisoare pentru tradare, dupa ce a fost acuzat ca a transmis secrete de stat unor cetateni straini, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?