Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci persoane au murit şi alte 34 au fost rănite, în urma furtunilor devastatoare din Polonia

Publicat:

Cinci persoane au murit și alte 34 au fost ranite în urma unor furtuni violente produse în nordul Poloniei, conform informațiilor publicate de media locale citate sâmbata de agenția DPA, potrivit Agerpres.

Doua tinere au murit dupa ce un copac a cazut în zona în care campau, iar un barbat de 30 de ani și-a pierdut viața în urma prabușirii unui alt arbore pe cortul în care se afla, conform postului de televiziune TVP Info.

O femeie în vârsta de 48 de ani a fost zdrobita în localitatea Zapora de un copac dezradacinat,…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie intr-un restaurant din Turcia! Mai multe persoane au murit

18:10, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si au pierdut viata si numeroase au fost ranite duminica intr o explozie cauzata de scurgere de gaz intr un un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP.Patru dintre concetatenii nostri si au pierdut viata si un numar semnificativ de persoane…

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Nasaud, transferata la Cluj-Napoca. Un tanar de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite.

11:31, 22.05.2024 - Una din victimele accidentului grav produs marti seara in localitatea Petris din judetul Bistrita-Nasaud, in urma caruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost raniți, a fost transferata la un spital din Cluj-Napoca.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Patru morți și sase raniți dupa ce un autobuz a cazut intr-un rau, in Sankt Petersburg

17:00, 10.05.2024 - Patru persoane au murit dupa ce un autobuz de pasageri a cazut vineri de pe un pod in raul Moika, in orașul rus Sankt Petersburg. Un autobuz a cazut de pe un pod in raul Moika din orasul Sankt Petersburg. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul in care autovehiculul circula haotic…

VIDEO. Un autobuz a cazut de pe un pod in Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, iar alte șase au fost ranite

15:55, 10.05.2024 - Un autobuz care transporta circa 20 de pasageri a cazut vineri in raul Moika de pe un pod situat in centrul orasului rus Sankt Petersburg, trei persoane pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentia TASS, citata de Reuters si EFE.

Accident grav in Gorj. Un microbuz a intrat intr-un copac. Cinci persoane au fost ranite

12:36, 08.05.2024 - Accident grav in localitatea Dragoieni din județul Gorj. Un microbuz a parasit partea carosabila și a lovit un copac, soldandu-se cu cinci persoane ranite. Incidentul a avut loc in aceasta dimineața, iar echipajele de intervenție au fost alertate imediat.

Noapte „incendiara”, la Paris. 4 persoane au murit și alte 4 au fost ranite

17:11, 30.04.2024 - Totul dupa ce locuințele le-au fost cuprinse de incendii Sursa articolului: Noapte „incendiara", la Paris. 4 persoane au murit și alte 4 au fost ranite Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.


Ce parere ai despre aceasta stire?