Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci muzicieni de top care au murit înainte să împlinească 30 de ani. Drogurile şi alcoolul le-au grăbit sfârşitul

Publicat:

Au cucerit lumea gratie calitatilor incontestabile, indiferent de genul muzical promovat, dar au si parasit-o prematur, lasand in urma lor milioane de fani indurerati. Artisti de talia lui , sau mai apropiati zilelor noastre, 2Pac si au murit in plina glorie, la varsta la care altii abia incepeau sa-si faca un nume in industria muzicala.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie! A vrut sa dea o mana de ajutor, dar și-a gasit sfarșitul. Un roman a murit pe o autostrada din Italia, dupa ce s-a oprit sa ajute o familie. Doi copii au ramas fara tata / FOTO 

12:21, 20.06.2024 - Accident tragic pe o autostrada din Italia. Un roman in varsta de 41 de ani a murit dupa ce a fost lovit in plin de un camion. Barbatul se oprise pentru a da o mana de ajutor unor persoane carora li se stricase mașina, insa și-a gasit sfarșitul. Doi copii au ramas fara tata.

El este Robert, tanarul care a murit inecat in Olt. Și-a gasit sfarșitul la 21 de ani / FOTO

10:46, 16.06.2024 - Robert, in varsta de 21 de ani, a avut parte de un sfarșit tragic. Tanarul a murit inecat in apele raului Olt. Apropiații trec prin clipe foarte grele din cauza pierderii. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Cine este tanarul care a murit in accidentul cu autocarul plin cu copii. Șoferul și-a gasit sfarșitul la 22 de ani / FOTO

14:01, 15.06.2024 - S-a aflat cine este tanarul care a murit in accidentul cu autocarul plin cu copii. Șoferul și-a gasit sfarșitul la varsta de 22 de ani. Mașina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu autoturismul in care se aflau 51 de elevi.

Caz revoltator in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a stat 12 ore la UPU fara sa primeasca apa și mancare

15:15, 29.05.2024 - O tragedie de proporții a avut loc in Iași, in urma cu puțin timp. Un barbat a murit dupa 12 ore petrecute la UPU Iași, in care nu ar fi primit apa și mancare. Acesta ar fi fost internat doar dupa ce arfi intrat in coma. Sfarșitul sau a fost tragic, in cele din urma.

'Mai rau ca alcoolul și drogurile': viciul periculos al șoferilor romani, care provoaca accidente mortale, dezvaluit de marele campion de raliuri, Titi Aur

05:10, 26.05.2024 - Invitat la podcastul Romania TV, moderat de Ionuț Grigore, Titi Aur a discutat despre pericolele care amenința șoferii, dar și pe ceilalți participanți la trafic, subliniind importanța interzicerii utilizarii telefonului mobil in timpul condusului.

(foto) Eugen Doga, la mormantul tatalui sau, in Ungaria: Parintele compozitorului a murit in lupta, cu puțin timp inainte de sfarsitul razboiului

12:15, 10.05.2024 - Compozitorul Eugen Doga a vizitat mormantul tatalui sau din orașul Szekesfehervar, Ungaria. Dumitru Doga a decedat ca erou pe 12 ianuarie 1945, cu puțin timp inainte de sfarșitul celui de-al doilea Razboi Mondial. A fost decernat cu medalia „Pentru curaj”.

Fosta regina a frumuseții a murit, dupa ce a fost impușcata! Landy Parraga și-a gasit sfarșitul intr-un restaurant

15:05, 30.04.2024 - Tragedia lovește Ecuadorul in urma unei crime șocante, in care fosta regina a frumuseții, Landy Parraga, și-a gasit sfarșitul intr-un mod violent. Impușcata mortal intr-un restaurant din provincia tropicala Los Rios, tanara de 23 de ani nu a avut nicio șansa sa supraviețuiasca.

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?