Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci morți și mai mulți răniți în urma unui atac armat la o școală de la periferia orașului San Francisco

Publicat:

Cinci persoane au murit și mai multe au fost ranite in urma unui atac armat la o școala religioasa de la periferia orașului . Un suspect a fost deja prins, informeaza .

Presa locala a anunțat fie patru, fie cinci victime in urma acestui atac, care a avut loc intr-o scoala a , din Oakland.

Potrivit poliției, suspectul ar fi de origine asiatica, posibil coreeana, are in jur de 40 de ani și o constituție atletica.

La scurt timp dupa eveniment, poliția din Oakland a anunțat pe Twitter ca un suspect…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șapte morți și zeci de raniți dupa un atac cu rachete asupra orașului Vilniansk din regiunea Zaporojie. Zelenski face un nou apel la aliați FOTO VIDEO

11:00, 30.06.2024 - 11 persoane au fost ucise și cel puțin 31 ranite sambata dupa atacurile Rusiei asupra unei localitati din regiunea Zaporojie (sud) si a unor asezari din regiunea Donetk (est), potrivit autoritatilor ucrainene, citate de AFP și presa ucraineana.

Atac furibund al rușilor asupra orasului natal al lui Zelenski. Noua morti si 29 de raniti, printre care cinci copii

10:50, 13.06.2024 - Miercuri, Rusia a lansat un atac furibund cu rachete si drone asupra Ucrainei, chiar inaintea summitului G7 care se desfasoara la Bari, in Italia. Printre tinte, chiar Krivoi Rog, orasul natal al presedintelui Volodimir Zelenski.

Atac devastator asupra orașului lui Zelenski: Cel puțin opt morți și zeci de raniți

20:50, 12.06.2024 - Cel putin opt persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite miercuri intr-un atac rus asupra Krivii Rih (Krivoi Rog), orasul natal al presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care a cerut Occidentului sa livreze mai multe sisteme antiaeriene, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Doi morți și mai mulți raniți dupa un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:20, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul produs luni la orele pranzului la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, scrie AGERPRES.

Doi morti si zece raniti dupa un atac cu cutitul la o scoala primara din China

13:45, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul, produs luni, la orele pranzului, la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, au anuntat autoritatile locale, citate de Xinhua.

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

Razboi in Ucraina, ziua 773. Șase morți și 10 raniți intr-un nou atac rusesc asupra Harkovului

08:20, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters. Poliția naționala ucraineana a declarat ca a fost vorba de un atac cu drone. Aceasta a publicat imagini cu flacarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?