Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci morți, după deraierea unui tren în Philadelphia

Publicat:

Cel putin cinci oameni au murit, iar alti 60 au fost raniti dupa ce trenul in care se aflau a deraiat in Philadelphia. Doua sute de politisti si 18 unitati medicale au intervenit in operatiunea de salvare a victimelor. Trenul, cu 243 de oameni la bord, a sarit de pe sine in apropierea unei curbe si mai multe vagoane s-au rasturnat.

Raniti ajutand oameni blocati sub fiarele contorsionate, urlete disperate ale ranitilor in agonie si oameni nestiind incontro sa se indrepte. Asa poate fi descris peisajul de dupa accident.

Sute de salvatori au pornit in cautarea supravietuitorilor.

In…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Argeș. Un barbat de 30 ani care conducea un moped a deraiat și a murit pe loc

19:55, 23.06.2024 - In Argeș a avut loc un accident cumpit! Un barbat de 30 de ani care conducea un moped a pierdut controlul direcției și a ajuns intr-un șanț, iar leziunele au fost incompatibile cu viața. Alaturi de el se afla și un copil de 8 ani care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Accident terifiant in Arad. Un tanar de 21 de ani a murit, dupa ce s-a ciocnit cu o autobetoniera / FOTO

15:36, 11.06.2024 - Accident tragic in Arad. Un tanar, in varsta de 21 de ani, s-a stins din viața, dupa ce s-a ciocnit de autobetoniera. Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgența la fața locului.

Astronautul NASA care a realizat fotografia Earthrise a murit intr-un accident aviatic. William Anders avea 90 de ani VIDEO

10:00, 08.06.2024 - Fostul astronaut care a luat parte la misiunea Apollo 8 și cel care a realizat cunoscuta fotografie Earthrise a murit vineri, 7 iunie, dupa ce avionul pe care il pilota s-a prabușit in apele din largul insulelor San Juan, in statul Washington. William Anders avea 90 de ani.

O persoana cu gripa aviara a murit in Mexic, spune OMS

07:20, 06.06.2024 - O persoana cu complicații anterioare de sanatate care a contractat gripa aviara a murit in Mexic in aprilie. Sursa expunerii la virus nu era cunoscuta, a anunțat miercuri Organizația Mondiala a Sanatații.OMS a spus ca riscul actual de apariție a virusului gripei aviare pentru populația generala este…

Panica la New York. Un cutremur a lovit orașul din SUA

12:30, 06.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea preliminara de 4,8 a surprins vineri orașele New York, Philadelphia și Washington, DC, la ora locala 10:23, conform datelor furnizate de US Geological Survey. Epicentrul se afla la nord-est de Lebanon, New Jersey, la aproximativ 60 de kilometri vest de New York, insa efectele…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Accident cumplit. Zeci de morți dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, in Africa de Sud – VIDEO

08:55, 29.03.2024 - Un accident dramatic, produs joi in Africa de Sud, s-a soldat cu peste 40 de decese. Oamenii se aflau intr-un autobuz, care dupa ce a cazut intr-o rapa a fost cuprins de flacari. Din primele informații, a existat un singur supraviețuitor – un copil. Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane,…


Ce parere ai despre aceasta stire?