Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci alimente care te ajută să slăbești. Stimulează arderea grăsimilor și pierderea în greutate

Publicat:

Pierderea in greutate e foarte dificila, daca nu chiar imposibila, fara ajustarea dietei. Selectarea celor mai sanatoase alegeri atunci cand comandați la restaurant sau luați masa in oraș poate face diferența in eforturile de a pierdere in greutate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lamaia și efectele sale benefice. Previne anemia și ajuta la pierderea in greutate.

09:56, 28.06.2024 - Lamaia este un fruct care are intrebuințari variate in viața de zi cu zi. Este buna in ceaiuri, bauturi sau mancaruri ce conțin suc sau chiar coaja de lamaie. De asemenea, este folosita si in parfumuri și produse cosmetice.

Beneficiile nebanuite ale cafelei: ajuta la pierderea in greutate și reduce riscul de cancer

22:21, 21.06.2024 - Este savurata dimineața, in tihna, și mulți oameni susțin ca nu pot „funcționa” fara sa o bea. Este vorba despre cafea, bautura calda care, potrivit unor studii, are numeroase beneficii asupra sanatații, conform Mirror.

Beneficiile cireșelor asupra sanatații. Pot ajuta la pierderea in greutate?

07:05, 16.06.2024 - Exista doua doua principale de cireșe: acre și dulci. Vara te poți bucura de cireșe proaspete și dulci. In pofida caracterului sezonier al acestora, le poți consuma pe tot parcursul anului in alte forme.

Cele șase feluri de mancare care te ajuta sa slabești repede: „Sunt pline de nutrienți și ajuta la pierderea in greutate”

19:20, 09.06.2024 - Daca doriți sa pierdeți kilograme in timp ce va alimentați corpul cu nutrienți esențiali, specialiștii recomanda mesele macro-echilibrate. „Va vor oferi energia necesara și va ajuta sa slabiți sanatos”, susțin nutriționiștii.

Cinci alimente sanatoase care ar putea sa impiedice pierderea in greutate

16:45, 03.06.2024 - Un nutriționist a atras atenția asupra a cinci alimente „sanatoase” pe care mulți dintre cei care țin dieta se bazeaza - dar care ar putea sa le afecteze eforturile de pierdere in greutate, relateaza Mirror.

Talie de viespe in doar o saptamana? Exerciții și sfaturi de nutriție care te vor ajuta sa arați ca o diva

14:10, 14.05.2024 - Exercițiile abdominale sunt, de asemenea, recomandate pentru a pierde rapid grasimea de pe abdomen, deoarece te vor tonifia și iți vor imbunatați aspectul.Deși o saptamana este o perioada foarte scurta de timp pentru a scapa de grasimea acumulata, este posibil sa observai pierderea in greutate și reduci…

Alimente si obiceiuri pentru a-ti revigora sistemul digestiv dupa excesele de Paste

14:16, 06.05.2024 - Dupa perioadele de sarbatori, precum Pastele, in care avem tendinta sa ne bucuram de mancaruri bogate si sa ne abatem de la rutina alimentara obisnuita, este important sa ne concentram pe reglarea digestiei si revenirea la un stil de viata sanatos.Iata cateva recomandari de alimente si strategii pentru…

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.


Ce parere ai despre aceasta stire?