Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciclistul belgian Jimmy Duquennoy a murit la vrsta de 23 de ani

Publicat:

Ciclistul belgian , component al echipei WB-AquaProtect-Veranclassic, a incetat din viata, vineri seara, la varsta de 23 de ani. Potrivit presei belgiene, rutierul a suferit un stop cardiac.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vestea care a picat ca un trasnet in lumea interlopa din Romania! A murit Costel Corduneanu de la Iași

12:20, 15.04.2024 - O veste care „lovește” ca un trasnet asupra lumii interlope din Iași. A murit unul dintre „legendarii” interlopi romani. Ajunsese unul dintre cei mai temuți capi ai lumii interlope, dupa ce și-a incheiat cariera de sportiv de performanța. Despre sfarșitul lui aflat chiar in prima zi a acestei saptamani.…

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Un tanar a murit in timp ce iși facea un tatuaj, intr-un mall din Timișoara

19:15, 12.04.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani a murit, vineri, intr-un salon de tatuaj din Timișoara. Polițiștii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta. Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați vineri, in jurul orei 16.

Doliu in lumea sportului mondial. A murit celebrul O.J. Simpson la 76 de ani

20:10, 11.04.2024 - Doliu imens in lumea sportului mondial! Orenthal James Simpson, cunoscut drept OJ Simpson, a murit la varsta de 76 de ani. El a fost unul dintre cei mai importanți running backs din istoria fotbalului american. Care a fost cauza decesului? O.J. Simpson a murit la varsta de 76 de ani O.J. Simpson, fostul…

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Impact devastator la Bocșa, noaptea trecuta: Un barbat a murit, iar alții doi au fost raniți, dupa un impact frontal intre un Opel și un Mercedes

14:50, 08.04.2024 - Trei persoane au fost descarcerate in urma unui grav accident de circulație produs in localitatea Bocșa. Un barbat de 61 de ani a decedat, iar doi pasageri au fost raniți. Victimele au fost scoase dintre fiare de salvatori.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?