Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciclism: Scarponi, suspendat trei luni

Publicat:

Ciclistul italian (Lampres ISD), castigatorul ultimului , a fost suspendat pentru trei luni din cauza legaturilor sale trecute cu doctorul Ferrari, scrie editia online a ziarului l'Equipe.



De notat ca aceasta suspendare vine intr-o perioada fara competitie. Oficial, ea a intrat in vigoare pe 1 octombrie (efect retroactiv). Italianul va fi deci autorizat sa reia activitatea la inceputul sezonului 2013.

Scarponi va trebui de asemenea sa achite o amenda de 10.000 euro. AGERPRES

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Francezul Axel Laurance (Alpecin-Deceuninck), invingator in Turul Norvegiei

19:30, 26.05.2024 - Ciclistul francez Axel Laurance (Alpecin-Deceuninck) a castigat, duminica, prima cursa pe etape din cariera sa, impunandu-se in Turul Norvegiei cu un avans in clasamentul general final de 12 sec. in fata olandezului Bart Lemmen (Team Visma), informeaza L'Equipe, potrivit Agerpres.

Ciclism: Vlad Dascalu, una dintre speranțele Romaniei la o medalie la JO 2024, suspendat 17 luni

08:51, 22.05.2024 - Vlad Dascalu, sportiv prin care Romania spera sa cucereasca o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, a fost suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping al Uniunii Cicliste Internationale, pentru abateri de la regulamentul antidoping.

Vlad Dascalu, suspendat 17 luni pentru abateri de la regulamentul antidoping

08:20, 22.05.2024 - Sportivul roman Vlad Dascalu, campion european la mountain bike in 2023, a fost suspendat pe o perioada de 17 luni de Tribunalul Antidoping al Uniunii Cicliste Internationale, pentru abateri de la regulamentul antidoping, potrivit paginii de Facebook a Federatiei Romane de Ciclism.

Vlad Dascalu, campion european la mountain bike in 2023, a fost suspendat

01:05, 22.05.2024 - Sportivul roman Vlad Dascalu, campion european la mountain bike in 2023, a fost suspendat pe o perioada de 17 luni de Tribunalul Antidoping al Uniunii Cicliste Internationale, pentru abateri de la regulamentul antidoping, potrivit paginii de Facebook a Federatiei Romane de Ciclism, potrivit agerpres.ro.…

Ciclism: Expertul care spune ca Tadej Pogacar nu poate caștiga toate Marile Tururi din 2024

14:10, 21.05.2024 - Il Giro (Turul Italiei la ciclism) se afla in ultima saptamana de concurs, iar Tadej Pogacar a dominat cu autoritate pana acum competiția. Robbie McEwen, fost rutier și expert Eurosport, analizeaza sezonul 2024 din ciclism și spune ca este nerealist ca Tadej sa se gandeasca la cucerirea celor trei Mari…

IPJ Constanta: Pedeapsa cu inchisoare pentru un barbat care a condus cu permisul suspendat

12:40, 10.05.2024 - Un mandat de executare a pedepsei de 6 luni de inchisoare a fost emis de catre Judecatoria Medgidia pe numele unui tanar de 25 de ani, care a fost prins de politisti conducand un autovehicul, desi avea permisul suspendat. Conform unui buletin informativ emis de Inspectoratul de Politie Judetean IPJ…

SUA au suspendat livrarea unor arme catre Israel, afirma un oficial american

13:21, 08.05.2024 - SUA au oprit un transport de armament catre Israel, a declarat un oficial american. Washingtonul face presiuni asupra aliatului sau pentru a evita o invazie la scara larga in Rafah, potrivit mediafax.

Eugen Trica a semnat cu FCU Craiova + Ce se intampla cu Nicolo Napoli

13:40, 05.04.2024 - Eugen Trica a fost fost prezentat oficial de FCU Craiova. El e noul antrenor al echipei lui Adrian Mititelu, așa cum a anunțat GSP in premiera, joi. Nicolo Napoli a fost inlocuit din funcția de antrenor, dar a ramas in cadrul clubului. Italianul e noul director tehnic de la FCU Craiova, informație oferita…


Ce parere ai despre aceasta stire?