Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciclism - Dopaj: Spaniolul Luis Leon Sanchez, suspendat provizoriu de echipa Blanco

Publicat:

Ciclistul spaniol Luis Leon Sanchez a fost suspendat provizoriu de echipa sa, Blanco (fosta Rabobank), ca urmare a posibilei implicari in activitatile de dopaj legate de medicul spaniol , a anuntat formatia olandeza, sambata, pe contul sau de Twitter.



Echipa olandeza din primul esalon al ciclismului profesionist () a precizat ca nu il va mai selectiona pe Luis Leon Sanchez pana la finalul anchetei interne pe care initiat-o pentru a verifica daca rutierul spaniol este intr-adevar vinovat.

"Scopul acestei…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spaniolul Mohamed Katir, suspendat pentru dopaj, este cercetat si pentru vfalsificare de probe biologice

21:05, 12.06.2024 - Spaniolul Mohamed Katir, vicecampion mondial in proba de 5.000 m, care in februarie a fost "suspendat provizoriu" pe doi ani de Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU) pentru ca a ratat trei teste antidoping in ultimul an, este acuzat acum si de "falsificare" de probe, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Planeta NBA. Mocasinii și pamantul plat

16:36, 31.05.2024 - In NBA nu va exista vreodata un jucator mai nazdravan decat Kyrie Irving. Parea imposibil sa se mai intample ceva, dupa Dennis Rodman. The Worm. Imbracat in mireasa și casatorit cu el insuși. Mulți au zambit atunci, iar viața a mers mai departe. Cu Kyrie, lumea a incremenit de fiecare data. A platit…

Un campion olimpic a fost suspendat 16 luni pentru dopaj

14:56, 29.05.2024 - Brazilianul Thiago Braz, fost campion olimpic la saritura cu prajina, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat marți Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), potrivit Reuters.

Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, suspendat pentru 16 luni pentru dopaj

11:00, 29.05.2024 - Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU).

Fost campion olimpic, suspendat 16 luni pentru dopaj

09:51, 29.05.2024 - Fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, Thiago Braz, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat marți, intr-un comunicat, Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), conform Mediafax.

Campioana en-titre și-a anunțat lotul provizoriu pentru Euro 2024 » Fotbalistul suspendat pentru pariuri, convocat

17:05, 23.05.2024 - Italia, campioana en-titre de la Euro 2024, și-a anunțat lotul provizoriu. Luciano Spaletti (65 de ani), selecționerul Squadra Azzurra, a chemat 30 de jucatori pentru turneul final din Germania. Spaletti a profitat de faptul ca UEFA a schimbat regulamentul și le-a permis echipelor sa convoace 26 de…

Drepturile editorilor de publicații de presa din Romania vor fi reprezentate de Asociația AGDE

09:51, 21.05.2024 - Presa din Romania și-a unit forțele pentru a reglementa folosirea propriului conținut online și pentru a preveni utilizarea abuziva a acestuia, potrivit unui comunicat de presa remis marți, 21 mai. Astfel, din 21 noiembrie 2023, funcționeaza Asociația pentru Gestiunea Drepturilor Editorilor (AGDE),…

A murit OJ Simpson, cel mai controversat sporitiv american din toate timpurile. A fost acuzat de o dubla crima

20:56, 11.04.2024 - „Tatal nostru, Orenthal James Simpson, a cedat in lupta contra cancerului. A fost inconjurat de copiii și de nepoții sai. In aceasta perioada, familia va roaga sa respectați dorința de intimitate”, a transmis familia pe pe contul de X, fostul Twitter, al lui OJ Simpson. Si Fostul mare sportiv a dezvaluit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?