Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciao, Radu! » Ştefan Radu la răscruce. Napoli şi Fiorentina îl vor, Lazio e dispusă să-l vîndă

Publicat:

Romanii cer 15 milioane de euro in schimbul fundasului-stinga, potrivit cotidianului La Repubblica, si au deja inlocuitor: olandezul .

Tweet

Lazio a ratat principalul obiectiv al sezonului 2013-2014, un loc in cupele europene, si antrenorul vrea singe proaspat. "Vom face schimbari mari in aparare", a anuntat el, iar cotidienele La Repubblica si au aflat ca printre fundasii sacrificati pentru a le face loc altor "trei sau patru" se numara si .

De sase sezoane si jumatate la Lazio, romanul in virsta de 27 de ani e dorit de Fiorentina

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raffaele Palladino, noul antrenor al echipei Fiorentina

19:01, 04.06.2024 - Fiorentina a anuntat marti ca Raffaele Palladino va fi noul sau antrenor din stagiunea viitoare, dupa ce a impresionat in ultimele doua sezoane, cu resurse limitate, la carma altei echipe din Serie A, Monza, informeaza agentia ANSA.

Patronul lui Napoli, discurs-manifest: „Liga e carata in spate de șase, opt echipe!” + „In Anglia, huliganii au fost dați afara! In Italia, dicteaza propriile legi”

23:45, 22.05.2024 - Aurelio de Laurentiis (74 de ani), patronul celor de la Napoli, a discutat despre aspectul financiar al fotbalului italian, despre reducerea numarului de echipe din Serie A și despre eliminarea huliganilor de pe stadioane intr-o ședința cu Senatul, Federația Italiana de Fotbal, Serie A și Ministerul…

Cele mai mari cutremure din ultimii 40 de ani, la Napoli

07:11, 21.05.2024 - O serie de cutremure de o intensitate inedita in ultimii 40 de ani au fost inregistrate luni seara in regiunea vulcanica a Campiilor Flegree, langa Napoli, sudul Italiei, fara a provoca pagube majore, au informat autoritatile locale, relateaza AFP. Un cutremur cu magnitudinea 4,4, cel mai puternic din…

Serie A: Egal la Florenta, intre AC Fiorentina si Napoli, scor 2-2

00:15, 18.05.2024 - Echipa italiana Napoli a terminat la egalitate vineri seara, in deplasare, scor 2-2, cu gruparea AC Fiorentina, intr-un meci al etapei a 37-a din Serie A, potrivit news.roAmir Rrahmani i-a adus pe oaspeti in avantaj foarte repede, in minutul 4, dupa un corner executat de Politano.

Napoli trebuie sa invinga Fiorentina spre a mai spera macar la Conference League

15:50, 16.05.2024 - Campioana din sezonul trecut din Serie A, Napoli, risca sa nu prinda un loc de cupe europene in ediția 2024-2025. Aflata pe poziția a 9-a in clasament, Napoli poate obține cel mult un loc de Conference League.

Victorii pentru Empoli si Verona, in Serie A

10:16, 21.04.2024 - Echipele Empoli si Verona au obtinut victorii in partidele disputate sambata seara in etapa a 33-a din Serie A, potrivit Agerpres.Empoli, cu Razvan Marin pe banca de rezerve, a invins cu 1-0 pe Napoli, singurul gol al partidei fiind reusit de Alberto Cerri, in minutul 4.

Radu Ștefan a purtat un hanorac cu insemne naziste la derby-ul AS Roma – Lazio

16:20, 07.04.2024 - Fost jucator la Lazio, Radu Ștefan a imbracat la derby-ul Capitalei Italiei de sambata o haina cu doua S-uri in scriptul tipic nazist plasate pe maneca inaintea scrisului „Lazio”, dupa ce, cu 12 ani in urma a facut un salut roman catre galerie, dupa o victorie cu Lazio, relateaza publicația italiana…

Juventus Torino a invins-o pe Lazio

11:50, 03.04.2024 - Echipa Juventus Torino a luat o optiune importanta pentru calificarea in finala Cupei Italiei la fotbal, dupa ce a invins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia Lazio Roma, marti seara, in prima mansa a semifinalelor acestei competitii. Gazdele au deschis scorul dupa pauza, prin Federico Chiesa…


Ce parere ai despre aceasta stire?