Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chişinăul susţine integritatea Spaniei:  Ştim care sunt consecinţele. Moldova de 25 de ani se confruntă cu separatismul

Publicat:

de la Chisinau, , a emis vineri, 27 octombrie, o declaratie de presa, in contextul evenimentelor din Catalonia, in care afirma ca „ sustine integritatea si suveranitatea Spaniei”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marele Premiu al Spaniei » Iși marește Verstappen avantajul in fruntea ierarhiei sau bifeaza Lando a doua victorie a carierei?

14:55, 23.06.2024 - A zecea cursa a sezonului de Formula 1 are loc la Barcelona, pe circuitul din Catalonia. Aceasta va fi in format liveTEXT pe GSP.ro și televizata de Antena 1 și AntenaPLAY. Lando Norris va pleca din pole-position, iar Max Verstappen completeaza prima linie la start. Lewis Hamilton și George Russell,…

Valeriu Pleșca, editorial: Criza demografica cu care se confrunta Republica Moldova și masurile ce se impun

13:50, 17.06.2024 - „In ultimul timp, una dintre cele mai discutate teme in societatea noastra este criza demografica severa cu care se confrunta Republica Moldova. Si acest interes fata de subiectul dat e de inteles, pentru ca Republica Moldova e pe unul dintre primele locuri in lume la capitolul declinul numarului populatiei,…

Cum curața Chișinaul structurile de securitate și de aparare de oamenii rușilor dupa scandalul de spionaj rusesc

10:46, 13.06.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, anunța o verificare mai drastica a responsabililor din cadrul structurilor care asigura securitatea și apararea Republicii Moldova in contextul scandalului de spionaj ce-l vizeaza pe fostul șef al Marelui Stat Major al Armatei, Igor Gorgan.

Fundația Orange Moldova susține educația digitala a tinerilor din Republica Moldova

13:30, 15.05.2024 - Fundația Orange Moldova a celebrat proiectele inovative din cadrul celei de-a III-a ediții a programului „Solidarity FabLab – Cunoștințe pentru viitor” și a premiat cele mai creative echipe participante la program.

Expoziție la Parlament: sint prezentate tradiții culturale gagauze

12:30, 17.04.2024 - La Parlament, a fost inaugurata o expoziție care prezinta personalitați, obiceiuri și tradiții culturale gagauze, noteaza Noi.md. Evenimentul are loc in contextul Zilei scrisului și a limbii gagauze, care este marcata anual in data de 27 aprilie. {{742047}}La inaugurare, au participat Președintele Parlamentului,…

Chinezii de la Chery ar putea construi mașini la fosta fabrica Nissan din Barcelona

16:55, 13.04.2024 - Compania chineza Chery este aproape de o ințelegere cu guvernul Spaniei pentru a construi mașini in aceasta țara. Mașinile marcii asiatice vor fi produse la fosta uzina Nissan din Barcelona, Spania. In viitorul apropiat, compania chineza Chery va incepe sa produca mașini in Spania, tansmite Automarket…

ISW: Kremlin incearca sa foloseasca actorii pro-ruși pentru a destabiliza Chișinaul. Cazul Guțul

15:05, 09.04.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) susține ca Rusia incearca sa foloseasca actorii pro-ruși din Republica Moldova pentru a destabiliza țara. Intre timp, potrivit presei ruse, Evghenia Guțul, bașcana Gagauziei, este la Moscova, intr-o vizita de lucru.

Bașcana Gagauziei s-a suparat pe Ciolacu și amenința Chișinaul cu independența

11:11, 06.04.2024 - Bascana prorusa a regiunii autonome Gagauzia din Republica Moldova, Evghenia Gutul, a avertizat vineri Chisinaul ca regiunea isi va declara independenta daca Republica Moldova va alege sa se uneasca cu Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?