Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chirurgul Alexandru Pesamosca, internat la Spitalul Floreasca în stare gravă

Publicat:

Renumitul chirurg pediatru Alexandru Pesamosca se afla internat la sectia a in stare grava. In varsta de 81 de ani, Alexandru Pesamosca sufera de o insuficienta respiratorie severa. Medicul locuieste de mai multi ani intr-o incapere din Spitalul '. a muncit 60 de ani in si a salvat de la moarte zeci de mii de copii.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozia de la DEDEMAN: Cei doi pacienți internați la Floreasca sunt in stare grava, insa unul a fost detubat

14:00, 11.06.2024 - Explozia de la DEDEMAN: Cei doi pacienți internați la Floreasca sunt in stare grava, insa unul a fost detubat Cei doi pacienti internati la Spitalul Floreasca in urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botosani sunt in continuare in stare grava, insa unul a fost detubat, anunta, marti, Ministerul…

Patru victime, in stare grava dupa explozia de la Dedeman Botosani. Doi pacienti, intubati la Spitalul Floreasca!

14:31, 08.06.2024 - O comisie formata din specialisti ai Inspectiei Muncii ancheteaza accidentul de munca colectiv produs, vineri, la magazinul Dedeman din Botosani. Membrii comisiei urmeaza sa discute atat cu angajatii raniti, cat si cu ceilalti angajati ai magazinului de bricolaj, pentru a stabili cauzele producerii…

Trei raniți in explozia de la Dedeman sunt in stare grava

12:05, 08.06.2024 - Trei raniți in timpul exploziei produsa vineri la magazinul Dedeman de la Botosani, doi aflati la Spitalul Floreasca din Capitala și unul la Spitalul Clinic Județean de Urgența Sfantul Spiridon din Iași, sunt in stare grava.

A vrut sa fumeze la geam și a cazut in gol: Un tanar, internat in stare grava dupa ce s-a prabușit de la etajul 6 al unui bloc de la Poșta Veche

18:30, 24.05.2024 - Un tanar de 21 de ani a cazut in gol de la etajul 6 al unui bloc de locuit din capitala. Potrivit oamenilor legii, tanarul a urcat pe geam pentru a fuma, a alunecat și a cazut in gol. El a fost transportat in stare grava la spital.

Judecatorul CCR Varga Attila, internat in stare grava la Spitalul Universitar din București

18:20, 15.05.2024 - Judecatorul Varga Attila de la Curtea Constitutionala a Romaniei a fost internat, miercuri, in stare grava, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, au precizat surse medicale pentru Agerpres. 

Judecator CCR, internat in stare grava

17:10, 15.05.2024 - Judecatorul Varga Attila de la Curtea Constitutionala a Romaniei a fost internat, miercuri, in stare grava, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, au precizat pentru Agerpres surse medicale. Attila Varga a fost numit, la propunerea UDMR, judecator al CCR de catre Camera Deputatilor, in 2016,…

Un judecator CCR internat in stare grava la spital

16:55, 15.05.2024 - Judecatorul Varga Attila de la Curtea Constitutionala a Romaniei a fost internat, miercuri, in stare grava, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, au precizat pentru AGERPRES surse medicale.

ALERTA - Florin Piersic, internat cu 'stare generala grava' la Spitalul Foișor

14:35, 09.05.2024 - Actorul Florin PIersic a fost internat, joi, la Spitalul Foisor din Bucuresti ”cu o stare generala grava, in urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi”, potrivit medicilor, potrivit News.ro.„In cursul zilei de astazi, 09.05.


Ce parere ai despre aceasta stire?