Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chirtoacă și-a făcut apariția la ședința CSP. Liberalul a depus o sesizare

Publicat:

a venit la ședința al Procurorilor in care urmeaza sa fie analizate candidaturile pentru funcția de procuror general interimar. Acesta a depus o sesizare și intenționa sa o expuna in fața membrilor CSP.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Moment solemn la CSM: Vladislav Gribincea, numit recent judecator la CSJ, a depus juramantul

11:25, 28.06.2024 - Vladislav Gribincea, numit recent in funcție de judecator la Curtea Suprema de Justiție, a depus astazi juramantul de investire in funcție, in fața membrilor Consiliului Superior al Magistraturii.

(live/update) CSP, in ședința: Are loc audierea candidaților la funcția de procuror

11:41, 13.06.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește astazi in ședința. Pe ordinea de zi figureaza 6 subiecte, printre care și desemnarea unui membru in componența Consiliului Institutului Național al Justiției.

(live/update) CSP, in ședința: Desemnarea unui membru in componența Consiliului Institutului Național de Justiție, pe odinea de zi

10:45, 13.06.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește astazi in ședința. Pe ordinea de zi figureaza 6 subiecte, printre care și desemnarea unui membru in componența Consiliului Institutului Național al Justiției.

(live/update) CSP, in ședința: Ce subiecte sunt pe agenda

10:36, 13.06.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește astazi in ședința. Pe ordinea de zi figureaza 6 subiecte, printre care și desemnarea unui membru in componența Consiliului Institutului Național al Justiției.

Comisia de evaluare a procurorilor a numit ora audierilor publice  

17:36, 28.05.2024 - Alți cinci candidați pentru colegiile Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) au fost invitați la audierile publice programate pe 30 și 31 mai. Acest lucru a fost anunțat de Comisia de evaluare a procurorilor, menționand ca cei cinci candidați inscriși pentru audierile publice din 30 și 31 mai și-au…

AUR a depus o sesizare impotriva lui Catalin Cirstoiu la Direcția Generala Antifrauda

12:51, 16.04.2024 - Mihai Enache, candidatul AUR la Primaria Capitalei, a depus o sesizare la Direcția Generala Antifrauda cu privire la suspiciunile de incompatibilitate și evaziune fiscala care planeaza asupra lui Catalin Cirstoiu, candidat susținut de PSD și PNL la Primaria Generala.

Dragalin a examinat o posibila legatura dintre fostul membru CSP Andrei Roșca și ex-deputatul fugar Ilan Șor

11:05, 16.04.2024 - Soția fostului membru al Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) Andrei Roșca a fost angajata, in perioada 2014-2021, a companiei Avia Invest SRL, afiliata fostului deputat fugar Ilan Șor. In plus, aceasta ar fi desemnat 2,8% din venitul sau catre Fundația Miron Shor, fapt care ar denota, in viziunea…

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus denunț la DNA și sesizare la ANI pe numele lui Catalin Cirstoiu

18:45, 15.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus la DNA un denunt pe numele lui Catalin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu, folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane si inselaciune. El a depus, totodata, o sesizare…


Ce parere ai despre aceasta stire?