Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chinul prin care trece mama lui Reghecampf, diagnosticată cu cancer: „Am operat-o” VIDEO

Publicat:

Laurențiu Reghecampf a ieșit public sa iși spuna partea de poveste in scandalul divorțului de . Acesta a mai atins și alte subiecte sensibile din timpul mariajului cu celebra impresara. De asemenea, el a vorbit mult și despre problemele din prezent care l-au dat peste cap. Mai exact, este vorba despre diagnosticul cu care […] The post Chinul prin care trece mama lui Reghecampf, diagnosticata cu cancer: „Am operat-o” VIDEO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laurențiu Reghecampf, despre motivul ultimului scandal dintre el și Anamaria Prodan. Ce se va intampla cu bunurile comune la partaj: ”Sunt pe numele...”

19:55, 03.07.2024 - Cand toata lumea se aștepta cel mai puțin, Laurențiu Reghecampf a revenit cu clarificari dupa ultimul scandal cu Anamaria Prodan! Iata care ar fi fost, de fapt, adevaratul motiv și cum ar fi inceput totul. De asemenea, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre ce se va intampla cu bunurile comune la partaj!

De ce nu mai este Corina Caciuc martor in divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Explicațiile avocatului impresarei: „A recunoscut ca...”

22:10, 21.06.2024 - Astazi a avut loc un termen in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț in care martor este Corina Caciuc. Se pare ca iubita antrenorului a cerut sa nu mai aiba aceasta calitate in proces, urmatorul termen avand loc pe 9 octombrie 2024.

Kevin Jonas, diagnosticat cu cancer. Cantarețul a fost operat de urgența. Cum se simte artistul acum

16:46, 12.06.2024 - Kevin Jonas a fost diagnosticat cu cancer. Cantarețul a fost operat de urgența, dupa ce a aflat cu ce probleme grave de sanatate se confrunta. Iata cum se simte celebrul artist in aceste momente, dar și ce mesaj a transmis prin intermediul rețelelor de socializare!

A ramas fara plaman dupa ce a fost operat de cancer, desi avea TBC. Institutul 'Marius Nasta' obligat sa-i dea despagubiri uriașe

15:51, 23.05.2024 - A ramas fara un plaman, dintr-o greseala medicala, iar dupa 9 ani de procese un barbat din Bucuresti se chinuie sa primeasca despagubirile stabilite de instanta. 150.000 de euro are de dat Institutul de Pneumofiziologie "Marius Nasta" unui pacient care a fost operat de cancer, desi in realitate suferea…

Impacare istorica! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ingropat securea razboiului! Declarații exclusive de la impresara

08:40, 14.05.2024 - Anamaria Prodan a vorbit in exclusivitate despre impacarea dintre ea și Laurențiu Reghecampf, impacare care a avut loc de curand. Impresara spune ca nu iși mai dorește ca acest scandal sa continue, așa ca amandoi au luat in calcul varianta de a divorța la notar.

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o lupta grea in care…”

11:25, 10.05.2024 - Designerul Mihai Albu, cunoscut drept „Arhitectul Pantofilor”, a decis sa faca public faptul ca a fost diagnosticat cu o boala grea, din sfera oncologica. A fost deja operat. Fosta sa soție, Iulia Albu, i-a transmis deja un mesaj de susținere. Designerul a primit o veste grea de la medici – aceea ca…

Breaking News! Laurențiu Reghecampf risca pana la cinci ani de inchisoare dupa ce a batut-o pe Anamaria Prodan! A inceput urmarirea penala!

14:25, 27.04.2024 - Breaking News! Laurențiu Reghecampf risca pana la cinci ani de inchisoare dupa ce a batut-o pe Anamaria Prodan! A inceput urmarirea penala!Laurențiu Reghecampf a primit o lovitura puternica ieri, dupa ce instanța a decis inceperea urmaririi penale impotriva acestuia, pentru

Laurențiu Reghecampf s-a dezlanțuit și o distruge pe Anamaria Prodan! O acuza ca l-a inșelat continuu cu Dan Alexa!

13:45, 07.04.2024 - Antrenorul roman nu a mai suportat sa fie calcat in picioare de cea care i-a fost soție timp de 16 ani și s-a dezlanțuit! Reghecampf o acuza pe Anamaria Prodan ca l-a inșelat tot timpul in timpul casniciei, iubind un alt barbat!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!


Ce parere ai despre aceasta stire?