Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chinezul bogat, noua putere în turismul mondial

Publicat:

Hoardele de chinezi care umplu magazinele de lux din marile orase comerciale ale lumii nu mai sunt o noutate. Totusi, cifrele publicate de a Turismului din China sunt impresionante.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO O noua putere spatiala? Primele mostre colectate din 'partea indepartata' a Lunii ajung pe Pamant

23:05, 25.06.2024 - China a devenit prima țara care a colectat mostre din partea indepartata a Lunii, unde misiunile sunt foarte dificile din cauza terenului accidentat.Sonda Chinei s-a intors marți pe Pamant cu mostrele colectate.

Șeful diplomației turce avertizeaza ca ar putea izbucni un razboi mondial, dupa vizitele in China și Rusia

16:05, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Turcia avertizeaza asupra riscului de razboi mondial: 'Nu exista scapare' / Ankara cauta o apropiere de țarile BRICS

15:31, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE, conform AGERPRES.

Turcia trage un semnal de alarma in legatura cu un posibil conflict mondial

14:25, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE.In declaratii facute pentru canalul Haberturk TV, seful diplomatiei…

Eliza Samara, eliminata in primul tur de la o competitie importanta de tenis de masa

14:35, 31.05.2024 - Constanteanca Eliza Samara a reusit o performanta incredibila in momentul in care s-a calificat la turneul de calibru WTT Champions Chongqing la tenis de masa.Este adevarat, insa, ca acolo nivelul a fost unul extrem de ridicat. Aflata printre cele 32 de sportive de calibru de la WTT Champions Chongqing…

Armand Duplantis caștiga proba de saritura cu prajina la reuniunea din China! Recordul mondial se menține

17:10, 27.04.2024 - Atletul suedez Armand Duplantis s-a impus in proba de saritura cu prajina din cadrul reuniunii de la Suzhou, oras de la periferia Shanghai (China), etapa din cadrul circuitului Ligii de Diamant, dar fara sa-si imbunatateasca recordul mondial stabilit in urma cu o saptamana la 6,24 m, informeaza AFP.

China modifica forțele de putere și da poate cea mai mare lovitura in industria petroliera: importuri record din Rusia

10:05, 22.04.2024 - China modifica forțele de putere și da poate cea mai mare lovitura in industria petroliera: importuri record din RusiaRusia a ramas principalul furnizor de petrol al Chinei in martie, in timp ce rafinariile sale au preluat livrari de petrol Sokol, afectate de sanctiunile occidentale, transmite Reuters,…

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.


Ce parere ai despre aceasta stire?