Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chinezii au fost sfătuiți să nu-și viziteze părinții și bunicii

Publicat:

Chinezii au fost avertizați sa nu mearga in vizita la rudele varstnice in timpul sarbatorii de , deoarece Covid se raspandește rapid in orașe și zonele rurale sarace, scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt generațiile mai predispuse la cancer comparativ cu parinții și bunicii. Medic, despre avantajele in lupta cu maladia

06:50, 22.06.2024 - Persoanele nascute in perioada 1965-1980 sunt mai predispuse sa faca o forma de cancer comparativ cu generațiile anterioare, arata studii recente. Veștile bune sunt legate, in schimb, de posibilitatea depistarii cancerelor in stadii incipiente și de tratarea lor.

„Batranețe, haine grele, Ce n-aș da sa scap de ele!” / Parinții și bunicii noștri: O comoara, nu o povara

07:55, 17.06.2024 - Ziua Mondiala de Conștientizare a Abuzului fața de Varstnici ne invita sa reflectam la responsabilitatea pe care o avem fiecare fața de seniorii noștri, dar ne și reamintește de respectul și grija pe care le-o datoram celor care ne-au precedat.

Generația X se imbolnavește mai mult decat parinții și bunicii

14:30, 15.06.2024 - Curba tot mai abrupta in statisticile privind diagnosticarea cancerului. Este cea a generației X: ei sunt cei mai afectați de cancer. In randul celor nascuți intre 1965 și 1980 se inregistreaza cea mai mare creștere a incidenței cancerului in comparație cu orice generație anterioara, potrivit mediafax.

Ciolacu, indemn pentru copii: Profitati de copilarie, jucati-va, invatati, experimentati si iubiti-va parintii si bunicii!

11:35, 01.06.2024 - ”La multi ani, dragi copii! Voi sunteti bucuria si echilibrul nostru”, a scris Ciolacu pe Facebook.”Profitati de copilarie, jucati-va, invatati, experimentati si iubiti-va parintii si bunicii!”, pe transmite el celor mici.

Un copil din Marea Britanie și-a recapatat auzul dupa o intervenție chirurgicala revoluționara care a durat doar 16 minute. „Nu mi-a venit sa cred”

12:45, 09.05.2024 - Un fetița din Marea Britanie și-a recapatat auzul dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu de pionierat in domeniul terapiei genetice, despre care medicii spun ca marcheaza o noua era in tratarea persoanelor care au deficiențe de auz, relateaza The Guardian.Opal Sandy…

Vaccinul care protejeaza impotriva coronavirusurilor, inainte ca o pandemie sa fi inceput, tot mai aproape de a deveni disponibil

17:05, 06.05.2024 - Oamenii de știința au creat un vaccin care are capacitatea de a proteja impotriva unei game largi de coronavirusuri, inclusiv a unor varietați despre care nici macar nu se știe inca, relateaza The Guardian.Injecția experimentala, care a fost testata pe șoareci, marcheaza o schimbare de strategie catre…

Maia Morgenstern, interviu exclusiv! Marea actrița vorbește despre credința: "Parinții au fost atei, bunicii, profund religioși" / VIDEO

22:55, 03.05.2024 - Maia Morgenstern ne-a acordat un interviu exclusiv despre credința și sarbatoarea pascala evreiasca. Marea actrița a teatrului romanesc vorbește despre parinți, bunici, dar și despre copiii sai. Ce și-ar fi dorit aceasta pentru mama sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?