Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CHINA. S-a confirmat PRIMUL caz de GRIPĂ AVIARĂ. PANICĂ la nivel MONDIAL!

Publicat:

O femeie de 68 de ani din provincial Jiangsu a fost victima virusului H7N4 al gripei aviare. Aceasta a avut primele simptome chiar in ziua de Craciun si a fost transportata de urgenta la spital, pentru a primi ingrijiri medicale.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul caz uman confirmat cu gripa aviara a murit, dar nu din cauza virusului

17:45, 07.06.2024 - Pacientul care a fost infectat cu gripa aviara A(H5N2) in Mexic a murit din cauza unor boli cronice și nu a virusului, a anunțat Ministerul mexican al Sanatații intr-un comunicat, potrivit Reuters. La inceputul acestei saptamani, Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) a declarat ca a confirmat primul…

Reașezari la nivel mondial: cu ușa inchisa in UE, Turcia vrea sa intre in alianța cu Rusia, China, Brazilia sau Iran (BRICS)

14:25, 04.06.2024 - Turcia dorește sa adere la BRICS, iar aceasta chestiune o sa fie discutata la o intalnire a miniștrilor asociației la Nijni Novgorod, a transmis ministrul turc de Externe, Hakan Fidan. Oficialul turc a facut aceasta declarație din China, acolo unde efectueaza o vizita de lucru.

Modificari geostrategice la nivel mondial: China denunța o noua alianța militara uriașa, similara NATO, dar in Asia

21:15, 01.06.2024 - Un purtator de cuvant al armatei chineze a acuzat sambata Statele Unite ca incearca sa creeze "o versiune a NATO in Asia" pentru a-si mentine hegemonia, informeaza EFE, relateaza Agerpres.

Alerta! Primul caz de gripa aviara transmisa de la o vaca la un om a fost confirmat! Care sunt simptomele

16:30, 16.05.2024 - Alerta medicala! A fost confirmat primul caz de gripa aviara transmisa de la o vaca la un om. Care sunt simptomele in acest caz, dar și ce precizari a facut un specialist cu privire la virusul periculos.

OMS indeamna la vigilența sporita fața de gripa aviara

00:05, 28.04.2024 - Gripa aviara se raspandește din ce in ce mai mult. Pot fi afectate și mamiferele, de exemplu vacile. Deși OMS evalueaza in prezent riscul pentru sanatatea publica ca fiind scazut, avertizeaza in continuare impotriva consumului de lapte crud. Raspandirea globala a virusului gripei aviare H5N1 continua…

Ipoteza interesanta din Europa: incepe o 'inarmare a comerțului' la nivel mondial

12:05, 18.04.2024 - Comisarul pentru Comert al UE a avertizat miercuri in privinta unei ”inarmari a comertului”, pe fondul tensiunilor dintre SUA si China care s-au amplificat in ultima perioada, transmite CNBC, informeaza News.ro.

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .

Tesla va concedia peste 10% din angajații sai la nivel global, din cauza scaderii vanzarilor

15:56, 15.04.2024 - Producatorul de mașini electrice Tesla intenționeaza sa concedieze peste 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial, potrivit unui document intern consultat de Reuters, transmite Agerpres.„In conditiile in care pregatim compania pentru urmatoarea faza de crestere, este…


Ce parere ai despre aceasta stire?