Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China, Pelosi, Taiwanul şi descurajarea

Publicat:

Atat de multi doreau sa vada in direct debutul celui de-al dupa aterizarea doamnei Pelosi in Taiwan, ca siteul Flightradar24 care transmitea live zborul a cedat, supraincarcat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trump a spus ca ar fi bombardat Moscova, daca razboiul din Ucraina ar fi inceput cand el era președintele Americii, scrie Washington Post

14:50, 29.05.2024 - Fostul președinte american Donald Trump s-a intalnit cu donatorii in cadrul evenimentelor de strangere de fonduri pentru campania din acest an și a spus ca e gata sa bombardeze Moscova și Beijingul, scrie The Washington Post, citand surse.Trump face in mod regulat aceleași promisiuni politice in campania…

The Telegraph, dezvaluire exploziva: 'China pregatește o mare flota militara pentru a invada Taiwanul'

20:55, 27.05.2024 - Publicația The Telegraph scrie ca Beijingul pregatește o mare flota militara pentru a invada Taiwanul. „Beijingul are o lipsa de nave de debarcare, astfel incat navele civile vor fi folosite ca nave militare”, noteaza publicația.

Ministrii Apararii din SUA si China se intalnesc, dupa tensiunile privind Taiwanul

07:25, 25.05.2024 - Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, se va intalni saptamana viitoare cu omologul sau chinez, Dong Jun, a anuntat vineri Pentagonul, in contextul exercițiilor militare de amploare pe care Beijingul le-a intreprins in jurul insulei Taiwan.

China il acuza pe presedintele Lai ca impinge Taiwanul spre „razboi”: „E o joaca cu focul, iar cei care fac asta se ard cu siguranța”

21:56, 24.05.2024 - China l-a acuzat vineri pe noul presedinte taiwanez, Lai Ching-te, ca impinge insula spre „razboi” si a amenintat sa reactioneze si mai puternic pana la „reunificarea completa a patriei”, in a doua zi a unor manevre militare de amploare, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Alerta in Taiwan: China testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea pe insula

08:35, 24.05.2024 - Beijingul spune ca exercițiile in curs de desfașurare care inconjoara Taiwanul testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea asupra insulei autoguvernate, la cateva zile dupa ce noul sau președinte a depus juramantul, noteaza Mediafax.

Politician maghiar de opoziție, verificat „voluntari” ai ambasadei Beijingului, inaintea vizitei lui Xi Jinping la Budapesta: „Orașul este plin de «jandarmi» chinezi”

18:25, 09.05.2024 - Marton Tompos, 35 de ani, n deputat maghiar din partidul de opoziție Momentum a spus ca el și un coleg au fost abordați, miercuri, 7 mai, la Budapesta, de cetațeni chinezi care susțineau ca sunt „voluntari” ai ambasadei Beijingului și care voiau sa se asigure ca cei doi nu plasau steaguri tibetane sau…

Taiwanul ar urma sa fie sprijinit de Trump daca acesta va caștiga alegerile

17:25, 04.05.2024 - Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare in Europa, James Gilmore, a declarat sambata ca este convins ca Donald Trump va sprijini din nou Taiwanul daca va obține un nou mandat la Casa Alba, confomr stiripesurse.ro. Taiwanul, revendicat de China ca teritoriu propriu in ciuda…

China amenința SUA și Taiwanul: „Sprijinul militar american nu face decat sa creasca riscul de conflict. Se impușca singuri in picior”

13:45, 24.04.2024 - China a amenințat, miercuri, ca sprijinul militar al SUA pentru Taiwan nu face decat sa creasca „riscul de conflict” in stramtoarea Taiwan, dupa ce Congresul SUA a adoptat un pachet de asistenta militara de 8 miliarde de dolari pentru guvernul de la Taipei.


Ce parere ai despre aceasta stire?