Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China: Aproximativ 300 de persoane au murit sau au fost date dispărute în urma intemperiilor

Publicat:

In ultimele zile, in China, in jur de 300 de persoane au fost date disparute sau au murit in urma intemperiilor care au afectat țara, potrivit Guvernului chinez, citat de AFP.

Potopul care a lovit provincia Sichuan incepand cu data de 7 iulie s-a soldat cu 68 de morți 179 disparuți. In urma ploilor masive, China a fost afectata de inundații, alunecari de teren și mai multe cladiri s-au prabușit.

In alte regiuni, intemperiile au cauzat decesul altor 41 de persoane.

In același timp, taifunul Soulik a provocat moartea a doua persoane, alte doua fiind date disparute in…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ploile torențiale fac ravagii in China. Patru persoane au murit dupa o alunecare de teren

07:10, 25.06.2024 - Fenomenele extreme din China au luat viața a patru oameni, in timp ce o alta este data disparuta, dupa o alunecare de teren, scrie News.ro. In mai multe regiuni din China este in vigoare o alerta de ploi torențiale de mai multe zile, a anunțat presa locala, potrivit News.ro. In ultimele zile, China…

Patru persoane au murit si o alta este data disparuta din cauza ploilor torentiale

22:41, 24.06.2024 - Patru persoane au murit si o alta a fost data disparuta luni, a doua zi dupa o alunecare de teren in China, unde este in vigoare o alerta de ploi torentiale in mai multe regiuni, in special in centrul tarii, a anuntat presa de stat, citata de AFP, potrivit news.ro

VIDEO Ploi torentiale in China: Patru persoane au murit, iar o alta a fost data disparuta

14:35, 24.06.2024 - Patru persoane au murit, iar o alta a fost data disparuta luni, a doua zi dupa o alunecare de teren produsa in China, unde o alerta de ploi torentiale este in vigoare in mai multe regiuni, in special din centrul tarii, au relatat mass-media de stat, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Doi morti si zece raniti intr-un atac la o gradinita din China

14:21, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite intr-un atac cu cutitul produs luni la pranz la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, informeaza BBC. Dintre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau sa opreasca atacul, au mentionat responsabili…

Accident pe Dunare. Doua persoane au murit, iar alte cinci sunt date disparute

17:51, 19.05.2024 - Doua persoane au fost ucise și alte cinci au fost date disparute in urma unei coliziuni intre o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni și o nava de croaziera pe fluviul Dunarea, la nord de Budapesta, sambata seara tarziu, a anunțat poliția ungara, potrivit Reuters. Cadavrul unui barbat adult a fost…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.


Ce parere ai despre aceasta stire?