Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chiftele în sos de roșii cu harissa și multe condimente. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 7 februarie 2022

Publicat:

In ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii cu Razvan și Dani, una dintre cele trei rețete gatite de chef , bucatarul de azi al emisiunii, a fost o delicioasa rețeta de chiftele in sos de roșii cu harissa și multe condimente.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani, 11 iunie. Rețeta delicioasa și rapida de piept de pui pe gratar cu sos Caesar

14:45, 11.06.2024 - In ediția de pe 11 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de piept de pui la gratar cu sos Caesar. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Aris, fiul Andreei Esca, a semnat cu Antena 1. La ce emisiune apare!

10:25, 06.06.2024 - Aris, fiul Andreei Esca, a semnat cu Antena 1. La ce emisiune apare! Aris Eram este hotarat sa-și construiasca un nume in industria televiziunii, pe cont propriu. Fiul Andreei Esca și-a facut deja debutul la Antena 1, odata cu participarea la show-ul America Express . Mai nou, el face parte din echipa…

Neatza cu Razvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasa a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

17:55, 21.05.2024 - In ediția Neatza cu Razvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregatit o delicatesa italieneasca. Preparatul vedeta de astazi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!

Florin Ristei și Radu Bucalae au vorbit despre momentele cand lipsa semnalului le-a pus probleme. Cum ar fi putut evita situațiile

14:00, 09.05.2024 - In cadrul rubricii Ce vrea telefonul tau? De la Super Neatza cu Razvan și Dani, Radu Bucalae și Florin Ristei au subliniat importanța unui semnal bun la telefon. Cei doi au impartașit cateva dintre situațiile in care nu au avut acoperire suficienta și asta le-a pus probleme.

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi

09:15, 30.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai mananci in aceste zile, incearca chiftele de post cu cartofi, un preparat sațios, ușor de facut și delicios The post REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?