Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cetățean român, condamnat în Austria la 3 ani de închisoare pentru trafic de extracomunitari

Publicat:

Un cetatean roman a fost condamnat, marti, la trei de inchisoare pentru trafic de persoane de un tribunal austriac, dupa ce a introdus ilegal in Austria peste 40 de imigranti clandestini pe care ii transporta intr-o autoutilitara,

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Fostul presedinte al Hondurasului, condamnat la 45 de ani de inchisoare pentru trafic de droguri

22:50, 26.06.2024 - Fostul presedinte al Hondurasului, Juan Orlando Hernandez, a fost condamnat miercuri la 45 de ani de inchisoare, in SUA, pentru trafic international de droguri. De asemenea, Hernandez a fost condamnat la plata unei amenzi de opt milioane de dolari, scrie CNN. El a negat anterior acuzațiile impotriva…

Fostul presedinte al Hondurasului a fost condamnat la 45 de ani de inchisoare in SUA pentru trafic de droguri

22:15, 26.06.2024 - Fostul presedinte al Hondurasului, Juan Orlando Hernandez, a fost condamnat miercuri la New York la 45 de ani de inchisoare pentru trafic international de droguri, informeaza AFP si Reuters. De asemenea, Hernandez a fost condamnat la plata unei amenzi de opt milioane de dolari.

Condamnat pentru trafic de migranți, ridicat de polițiști cu mascații. Trebuie sa execute 4 ani de inchisoare

13:51, 03.06.2024 - Un barbat de 43 de ani, din Oradea, a fost ridicat din Oșorhei, pe 1 iunie, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmariri, impreuna cu luptatorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?