Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cetățean al R. Moldova, FINALIST la un concurs de TALENTE din Marea Britanie. Ce va face cu BANII dacă va câștiga

Publicat:

Dupa ce a reușit sa ajunga in marea finala de la „Britain’s ”, moldoveanul a marturisit ce ar face cu cele 250 de mii de lire, daca ar caștiga concursul. Tanarul a menționat ca va dona intreaga suma organizației „” (WWF), responsabila pentru protejarea animalelor pe cale de dispariție. a ajuns in finala de la „Brit...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Profesor universitar: ”Nu vreau moldovenii mei sa fie cetațeni de miina a doua intr-o Romanie Mare”

14:30, 19.06.2024 - Ion Lupan, profesor universitar in Marea Britanie, sociolog, analist politic și expert in geopolitica, plecat din Moldova in anul 1993 declara ca astazi nu iși dorește unirea cu Romania din mai multe motive. ”Eu in acest moment sint impotriva unirii pentru ca nu vreau sa ma unesc cu Romania care este…

Banii și poluarea: Barbații albi și bogați sunt cei mai mari poluatori din transporturile din Marea Britanie

00:50, 30.05.2024 - Potrivit unui studiu realizat de Institutul pentru cercetare in domeniul politicilor publice (IPPR), barbații albi și bogați sunt cei mai mari poluatori din transporturile din Marea Britanie, scrie The Guardian.

Rishi Sunak spune ca va reintroduce armata obligatorie in Marea Britanie, daca caștiga alegerile din iulie

07:36, 27.05.2024 - Premierul conservator britanic, Rishi Sunak, anunta ca va restabili un serviciu militar national obligatoriu la varsta de 18 ani, in cazul unei victorii a Partidului Conservator (Tories) in alegerile legislative de la 4 iunie, relateaza AFP, potrivit news.ro .

Ansamblul „Hecenii” de la Singerei s-a calificat in finala unui show de talente

12:31, 25.05.2024 - Dansatorii din Ansamblul „Hecenii” s-au calificat, vineri-seara, in finala concursulu unui show de talente, noteaza Noi.md. Prestația copiilor din satul Hecenii Noi, raionul Singerei, a fost apreciata de public. „Doamne, cit de frumos a fost! Mi s-a facut piele de gaina! Simt bucuria pe care voi ați…

Ciuca: „Politicienii din Romania și-au facut un obicei din a caștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

22:41, 21.05.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, spune ca politicienii din Romania „si-au facut un obicei din a castiga voturi risipind iresponsabil bugetul in campanie cu idei nesabuite si cheltuind banii statului”. Liberalul subliniaza ca nu va aproba „nicio masura care sa nu fie acoperita de bugetul pe care il avem…

Adrian Boitan caștiga turneul ITF de la Bucuresti, dupa ce l-a invins pe Ioan Alexandru Chirita in finala competiției

04:50, 19.05.2024 - Tenismanul Gabi Adrian Boitan l-a invins pe Ioan Alexandru Chirita cu 6-7 (5/7), 6-0, 6-2, sambata, in finala turneului ITF de la Bucuresti, organizat de CS North Tennis (Future Open by Samsung AI) si dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, informeaza AGERPRES.

Un cetațean al Moldovei, reținut in timpul protestelor din Georgia

08:25, 14.05.2024 - Ar fi unul dintre organizatorii manifestațiilor impotriva legii privind „agenții straini” Un cetațean al R. Moldova a fost reținut in timpul protestelor din Georgia. Informația a fost confirmata de Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinau, transmite Newsmaker.

Norvegia ofera un sprijinul financiar de 30 de milioane de euro Rep. Moldova. Unde vor fi direcționați banii

17:45, 07.05.2024 - Norvegia va oferi 30 de milioane de euro pentru ,,consolidarea securitații energetice și la imbunatațirea sectorului educației” din Rep. Moldova, anunț facut de prim-ministrul norvegian Jonas Gahr Store in timpul intrevederii sale cu președintele moldovean Maia Sandu, aflat in vizita la Oslo.


Ce parere ai despre aceasta stire?