Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CES 2014. Saltul la...televizoare 8K

Publicat:

Gigantul nipon Sharp a adus la expozitia de electronice din si un prototip de televizor 8K, cu o uluitoare rezolutie 7680 x 4320 pixeli. Un televizor 4K (tehnologie disponibila si pe piata romaneasca din vara anului trecut) ofera o rezolutie FullHD x4.

are o diagonala de 85 inci (216cm), fiind echipat si cu tehnologie 3D si conceput in parteneriat cu Phillips si Dolby.

In plus, tehnologia 3D incorporata este una care nu mai necesita folosirea ochelarilor specifici, detalii care fac din televizorul Sharp 8K o premiera pe piata.


 

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza de proporții pe piața auto! Un gigant german va investi o suma fabuloasa in rivalul Tesla

14:35, 26.06.2024 - Gigantul german din domeniul auto Volkswagen anunța ca va investi pana la 5 miliarde de dolari in rivalul Tesla, Rivian. In baza acordului se va crea o societate mixta care va permite VW și Rivian sa utilizeze in comun tehnologia pentru mașinile electrice.

Concurența pentru Starlink-ul lui Elon Musk: Amazon aduce in Romania Proiectul Kuiper pentru internet prin satelit

22:06, 22.06.2024 - Gigantul american Amazon, cel mai puternic retailer online din lume și prezent pe piața din Romania de aproape 20 de ani, face un nou pas strategic pe piața locala prin demararea unor activitați de telecomunicații prin satelit, conform Profit.ro.

Premiera pe piața medicala din Romania. Tehnologie unica in lume de inlocuire totala a danturii in doar cinci zile

18:21, 06.06.2024 - Un sistem inovator a fost dezvoltat in Romania, printr-o tehnologie unica in lume, de catre o echipa multidisciplinara de specialiști in stomatologie, inginerie medicala și cercetare clinica. Acesta presupune inlocuirea totala a danturii in mai puțin de o saptamana.

Se pregatește in mare secret cea mai puternica mașina electrica din istorie: Gigantul auto care vrea sa domine piața mondiala

23:35, 23.05.2024 - Directorul general de la Ferrari NV, Benedetto Vigna, este increzator ca primul supercar complet electric al producatorului italian se va vinde la fel de bine ca si modelele echipate cu motoare pe combustie, transmite Bloomberg.

Scenariu bomba pe piața energiei din Romania. Gigantul E.ON s-ar putea retrage, o companie autohtona i-ar putea prelua locul

11:21, 23.05.2024 - „De fapt, spun ca vom explora opțiunile noastre. (...) pana cand nu am explorat opțiunile noastre nu vom lua o decizie. Dar, motivul este profilul de risc și randament. Vom decide de fapt asupra opțiunilor odata ce avem ofertele și pana atunci nu luam nicio decizie”, a explicat Leonhard Birnbaum, CEO…

Lovitura pe piața energetica: gigantul E.ON ia in calcul sa se retraga din Romania

15:56, 22.05.2024 - E.ON ia in calcul dorința de a se retrage din Romania (sectorul de gaze și energie electrica). Informația a fost confirmata de Leonhard Birnbaum, CEO E.ON, pentru portalul de specialitate InvesTenergy.Leonhard Birnbaum a fost intrebat explicit de ce vrea sa se retraga din Romania.

Apple pierde teren pe o piața imensa: Gigantul american anunta reduceri de sute de dolari

17:55, 20.05.2024 - Apple pierde teren in China. Gigantul american anunta reduceri de pana la 300 de dolari la unele modele de Iphone-uri. Apple a lansat o campanie de reduceri pe Tmall, un celebru magazin online chinez, oferind discounturi de pana la 300 de dolari, scrie Reuters, citat de ZF.

Gigantul auto din China intra in Romania. Ce au pregatit asiaticii pentru țara noastra

10:55, 16.04.2024 - Mașinile chinezești cresc din ce in ce mai mult in popularitate, iar unii romani le prefera in detrimentul celor germane, de exemplu. In scurt timp, un brand auto chinezesc foarte cunoscut va intra pe piața auto din Romania. Farizon intra pe piața din Romania Grupul maghiar AutoWallis a anunțat ca va…


Ce parere ai despre aceasta stire?